Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU’nun UNICON Konsorsiyumu’na tam üyeliği onaylandı.

SABANCI ÜNİVERSİTESİ YÖNETİCİ GELİŞTİRME BİRİMİ EDU, UNICON’da DÜNYANIN LİDER OKULLARIYLA BİR ARADA   Farklı alanlardaki eğitimleriyle profesyonellere yönelik gelişim olanağı sunan Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU’nun, Harvard Business School, Yale, Duke, MIT, London School of Economics, Berkeley, Cambridge, Columbia Business School gibi itibarlı üniversitelerin yer aldığı UNICON Konsorsiyumu’na tam üyeliği kabul edildi

Yayınlanma:
Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU’nun UNICON Konsorsiyumu’na tam üyeliği onaylandı.

SABANCI ÜNİVERSİTESİ YÖNETİCİ GELİŞTİRME BİRİMİ EDU, UNICON’da DÜNYANIN LİDER OKULLARIYLA BİR ARADA

 

Farklı alanlardaki eğitimleriyle profesyonellere yönelik gelişim olanağı sunan Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU’nun, Harvard Business School, Yale, Duke, MIT, London School of Economics, Berkeley, Cambridge, Columbia Business School gibi itibarlı üniversitelerin yer aldığı UNICON Konsorsiyumu’na tam üyeliği kabul edildi.  

 

Kurumlara özel programlar ve bireylerin katılımına açık eğitimler düzenleyen Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU’nun, Üniversite Tabanlı Yönetici Eğitimleri Konsorsiyumu UNICON’a tam üyeliği onaylandı. Bu yıl 50. yılını kutlayan UNICON; konferans, araştırma, karşılaştırma, üyeler arasında kapsamlı network oluşturma gibi faaliyetleriyle liderlerin ve yöneticilerin gelişimini hızlandırmayı ve kurumlarda performansı artırmayı hedefliyor. UNICON’un şu anda dünya çapında 115 kurumdan üyesi bulunuyor. 

 

Dünyada yönetici eğitimleri alanında hizmet veren prestijli üniversiteleri bir araya getiren, bu alandaki küresel referans noktası UNICON’un tam üyesi olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU Direktörü Dr. Cüneyt Evirgen “Yönetici eğitimleri alanında dünyanın en önde gelen okullarının yer aldığı Üniversite Tabanlı Yönetici Eğitimleri Konsorsiyumu UNICON’a Türkiye'den üyeliği onaylanan ilk ve tek kurumuz. EDU olarak yönetici eğitimleri konusunda ülkemizdeki pek çok kuruma örnek oluyor, birçok alana öncülük ediyoruz. UNICON üyeliği ile üniversitemizin dünyadaki yerini daha da ileri taşıyarak, geleceğe iz bırakan sektörel öncülüğümüzü sürdürmek yolunda önemli bir adım daha atmış olduk “dedi.

 

Harvard Business School, Yale, Duke, MIT, London School of Economics, Berkeley, Cambridge, Columbia Business School gibi oldukça itibarlı 115 yükseköğretim kurumunun üye olduğu Konsorsiyum’a daimi üyelik için UNICON’un öngördüğü standartların karşılanması gerekiyor. Bunlar arasında yönetici eğitimi ve gelişimine odaklanan üniversite niteliğinde olunması ve kurumun UNICON’un öngördüğü eğitim standartlarını karşılaması, hedef ve faaliyetlerine bağlılık göstermesi yer alıyor. 

 

UNICON ile ilgili detaylı bilgiye https://www.uniconexed.org/, EDU ile ilgili bilgilere https://edu.sabanciuniv.edu/ adresinden ulaşabilirsiniz. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet