Bakan Koca’dan Corona Virus Açıklaması

Çin’den dünyaya yayılan Coronva Virüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirus hakkında son dakika bir açıklama yaptı.Bakan Fahrettin Koca “Bilim Kurulu’nun gündemine gelen...

Yayınlanma:
Bakan Koca’dan Corona Virus Açıklaması

Çin’den dünyaya yayılan Coronva Virüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirus hakkında son dakika bir açıklama yaptı.

Bakan Fahrettin Koca “Bilim Kurulu’nun gündemine gelen başka ülkelerden havaalanında termal kamera uygulaması ve benzeri; karantina odası, negatif basınçlı sedye gibi uyguladığımız önleyici yaklaşımları devreye girip girmemesiyle ilgili gündeme geldiğini, bugün için bir karara bağlanacağını, hangi ülkelerin olacağını söylemiştim. Uzak Doğu Asya’dan gelen ülkeler olarak daha çok Japonya, Tayvan, Tayland, Hong Kong, Singapur, Güney Kore ve Malezya’dan gelen uçuşlara termal kamera uygulamasının doğru olacağını ve bunun da yarından itibaren biz de Bakanlık olarak uygulamaya geçeceğimizi söylemek istiyorum” açıklamasında bulundu. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet