ŞAHİN BUGÜN DE ALANYA HALİNDE BAYRAK DAĞITTI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Ermenistan’ın hain saldırılarına maruz kalan Azerbaycan’a destek vermek amacıyla başlattığı bayrak kampanyasına devam ediyor.Başkan Şahin ve ALTSO Yönetim Kurulu...

Yayınlanma:
ŞAHİN BUGÜN DE ALANYA HALİNDE BAYRAK DAĞITTI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Ermenistan’ın hain saldırılarına maruz kalan Azerbaycan’a destek vermek amacıyla başlattığı bayrak kampanyasına devam ediyor.

Başkan Şahin ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün de Alanya hal esnafına Türk ve Azerbaycan Bayrağı dağıttı. Şahin ve ALTSO Yönetimine Alanya Hal Müdürü Halit Parlayüksel, Alanya Hal Derneği Başkanı Adem Kaya ve Payallar Hal Dernek Başkanı Ali Ulukaya da eşlik etti.

Bilindiği üzere Başkan Şahin, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne yönelik Ermenistan işgalinin ardından oda hizmet binasına dev Türk ve Azerbaycan Bayrağı astırmış, ardından da bayrak kampanyası başlatarak ilk olarak Demirtaş esnafı ile Alanya sanayi esnafına, dün de Konaklı ve Payallar hal esnafını ziyaret ederek, Türk ve Azerbaycan Bayrağı hediye etmişti.

Başkan Şahin, devam eden bayrak kampanyasıyla ilgili olarak “Tek Millet, İki Devlet sloganıyla Kardeş Azerbaycan halkının yanındayız” dedi.

KAMPANYA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Başlattıkları bayrak kampanyasının Alanya’da büyük ilgi gördüğünü ve yurt geneli dahil Azerbaycan’ın etkili medya organlarında da yer aldığını belirterek, “Kampanyamızın amacına ulaştığını görmek bizleri son derece memnun ediyor. Toplam 2 bin ile başlayan kampanyamızda bayrak sayısını bu ilgi nedeniyle 4 bine çıkarttık. Dağıtım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

ŞAHİN’DEN KAMPANYAYA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Başkan Şahin ayrıca büyük ilgi gören kampanyaya destek veren “Alanya Hal Dernek Başkanımız Adem Kaya, Payallar Hal Dernek Başkanımız Ali Ulukaya, Konaklı Hal Dernek Başkanımız Ahmet Çavuşoğlu, Demirtaş Hal Dernek Başkanımız Hasan Aras, Alanya Hal Müdürümüz Halit Parlayüksel, Konaklı-Payallar Hal Müdürümüz Mustafa Karaduman,  yönetim kurulu üyelerime, yol arkadaşlarıma ve kampanyamıza büyük ilgi gösteren kıymetli Alanya Halkına teşekkür ederim” dedi.

ALTSO Başkanı açıklamasında son olarak, Azerbaycan’ın haklı mücadelesinde muzaffer olması ve Karabağ’ın Azerbaycan topraklarına katılması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet