Şahin Sucukları’ndan “geleceğe yeşil yatırım”

Yaklaşık 1 asırdır Türkiye’de hizmet veren Şahin Sucukları, ülkemizdeki orman yangınlarıyla topyekün verilen mücadelenin hemen ardından ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek adına hazır olduğunu açıklayarak, yangınlarda...

Yayınlanma:
Şahin Sucukları’ndan  “geleceğe yeşil yatırım”

Yaklaşık 1 asırdır Türkiye’de hizmet veren Şahin Sucukları, ülkemizdeki orman yangınlarıyla topyekün verilen mücadelenin hemen ardından ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek adına hazır olduğunu açıklayarak, yangınlarda zarar gören ormanlar için Tema Vakfı’na 10 bin fidan bağışında bulundu!

1923’ten bugüne, dededen toruna bırakılan ve kalitesinden ödün vermeden, hijyenik ve kaliteli şartlarda, en gelişmiş teknolojileri kullanarak ürünlerini Türkiye pazarına sunan Şahin Sucukları, yepyeni bir sosyal sorumluluk projesi için kollarını sıvadı.

“Geleceği yeşertmek için fidan bağışlıyoruz”

Türkiye’nin dört bir yanında peş peşe çıkan orman yangınlarının ardından, yangınla mücadeleye destek olmak amacıyla yola çıkan Şahin Sucukları, “Geleceği yeşertmek için fidan bağışlıyoruz” sloganıyla Tema Vakfı’na ilk desteği sağladı. Yangınların söndürülmesinin ardından, doğanın kendini iyileştirmesine destek olmaya devam etmek isteyen marka; Şahin Sucukları ve sahin724.com, bedeli fark etmeksizin, tarafından kesilen her fiş ve fatura için, çeşitli kurumlara 1 fidan bağışlamaya devam ediyor. Yıl sonuna kadar devam edecek olan bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında, şu ana kadar, Tema Vakfı’na 10 bin adet fidan bağışlandı.

Yalnızca Tema Vakfı’na değil, yangından zarar gören il ve ilçe belediyelerine, Orman Bakanlığı’na ve diğer tüm sosyal sorumluluk kurumlarına da destek olmayı amaçlayan Şahin Sucukları markası, bu proje ile aynı zamanda, öncü olup diğer şirketleri de benzer ve devamlılığı olan projelere davet etmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet