Şanlıurfa’da yaşanan yoğunluğun önüne mobil araçlarla geçiliyor!

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten: “İş yerlerimizde yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla, ihtiyaç duyulduğu takdirde mobil araçlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.

Yayınlanma:
Şanlıurfa’da yaşanan yoğunluğun önüne mobil araçlarla geçiliyor!

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten: “İş yerlerimizde yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla, ihtiyaç duyulduğu takdirde mobil araçlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Çözüm odaklı yaklaşımlarımızla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz.”

PTT AŞ, Şanlıurfa’daki bazı iş yerlerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla il genelinde 5 adet Mobil Araçla hizmet vermeye başladı.  

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) koronavirüs önlemleri kapsamında, Şanlıurfa’daki bazı PTT iş yerlerinin önünde yaşanan yoğunluğun azaltılması amacıyla 5 adet Mobil Aracı hizmete sundu. Mobil hizmet noktalarında vatandaşlar, posta, kargo ve bankacılık alanındaki tüm işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

ÇALIŞANLARIMIZ GÖREVİNİ ÖZVERİYLE YERİNE GETİRİYOR

Şanlıurfa’daki hizmetleri yerinde inceleyen PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, ilk olarak PTT iş yerlerini ziyaret etti. Ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret eden Gülten, il genelindeki PTT hizmetleri hakkında Erin’e bilgi verdi. Çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Gülten, “Pandemi döneminde PTT olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Posta dağıtıcılarımızdan gişe görevlilerimize kadar her bir çalışanımız özveriyle görevini yerine getiriyor. İş yerlerimizde yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla, ihtiyaç duyulduğu takdirde mobil araçlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

PTT HİZMETLERİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜLÜYOR

Hizmetlerin etkin ve hızlı bir şekilde sunulabilmesi amacıyla PTT şubelerinin olmadığı yerlerde kullanılmak üzere tasarlanan Mobil Araçlar, pandemi döneminde de vatandaşa hizmet vermeyi sürdürüyor. Vatandaşların PTT hizmetleri ile ilgili ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirilen mobil araçlar vasıtasıyla kargo gönderimi, fatura tahsilatı, para alıp gönderme ve sosyal destek ödemeleri gibi işlemler yapılabiliyor.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR

Pandeminin ilk gününden bu yana iş yerlerinde gerekli olan her tedbiri alan PTT AŞ, gerek vatandaşların, gerek çalışanlarının sağlığının korunmasına büyük önem veriyor. Dağıtım araçlarını, iş yerlerini, servis araçlarını ve müşterilerin temas edebileceği alanları büyük bir özenle dezenfekte ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı tedbir kararları çerçevesinde sosyal mesafe kurallarını da büyük bir hassasiyetle uygulayarak, hizmetlerini tedbir kurallarına uygun şekilde veriyor. Bu süreçte, iş yerlerimizin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan ve düzenli olarak dezenfekte edilen PTT ATM’leri ve kamu bankası ATM’lerinden, internet bankacılığı ve mobil uygulamaları üzerinden de 7 gün 24 saat işlemler kolayca gerçekleştirebiliyor.

ŞANLIURFA – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet