Şehitlerimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-3 Harekatı kapsamında Irak’ın kuzeyinde 02 Ocak 2020’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen P.Söz.Er Berkay Işık ve P.Söz.Er Ayhan Çam son yolculuklarına uğurlandı. Işık, İstanbul İkitelli Cemevi’nde...

Yayınlanma:
Şehitlerimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-3 Harekatı kapsamında Irak’ın kuzeyinde 02 Ocak 2020’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen P.Söz.Er Berkay Işık ve P.Söz.Er Ayhan Çam son yolculuklarına uğurlandı. Işık, İstanbul İkitelli Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından, memleketi Tokat’ta, şehit Çam ise memleketi Çorum Umurludağ’da yapılan cenaze töreninin ardından, Eskiçeltik Köyünde toprağa verildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bu kapsamda; Şehit P.Söz.Er Berkay IŞIK için Cemevi’nde düzenlenen cenaze törenine; 1’inci Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Musa Avsever başta olmak üzere garnizonda görevli 9’u General/Amiral, toplam 169 askeri personel katılım sağlamış, Şehit P.Söz.Er Ayhan Çam için memleketi Çorum Umurludağ’da düzenlenen cenaze törenine ise; Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin DERE, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral İsmail Amanvermez, Çorum Garnizon Komutanı ve Garnizonda görevli askeri personel katılım sağlamıştır. Milli Savunma Bakanlığı web sitesi üzerinden “Kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet