Petal Search 1 Yaşında!

2020 yılının Mayıs ayında kullanıcıların beğenisine sunulan, tüm dünyada 170'ten fazla ülkede 50’den fazla dil desteği ile birlikte başta Huawei olmak üzere tüm Android cihazlarda kullanılan haber, seyahat, alışveriş ve yerel işletmeler gibi 20’den fazla kategorisi ile mobil kullanıcılara kaliteli içerikleri en verimli şekilde sunan arama motoru Petal Search, 1.

2020 yılının Mayıs ayında kullanıcıların beğenisine sunulan, tüm dünyada 170'ten fazla ülkede 50’den fazla dil desteği ile birlikte başta Huawei olmak üzere tüm Android cihazlarda kullanılan haber, seyahat, alışveriş ve yerel işletmeler gibi 20’den fazla kategorisi ile mobil kullanıcılara kaliteli içerikleri en verimli şekilde sunan arama motoru Petal Search, 1. yılını kutluyor.

 

Avrupa başta olmak üzere, bugün dünya genelinde 18 milyondan fazla kullanıcısı olan Petal Search ile, haber, alışveriş, seyahat, spor, finans, vb. birçok kategoride olmak üzere merak edilen son dakika haberler, en yakındaki restoranlar, beğenilen bir yemeğin tarifi, favori diziler, en sevilen şarkıcıların son albümündeki parçalar, gelecek haftanın spor etkinlikleri gibi aramalar rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor. Tüm arama sonuçları kullanıcının kişisel tercihlerine ve bulunduğu lokasyona göre özelleştiriliyor.

 

Güvenilir

Kullanıcıların beğenisine sunulduğu 1. günden bu yana gizlilik konusunu her koşulda ön planda tutmaya çalışan GDPR uyumluluğu için ePrivacy Seal tarafından onaylı Petal Search, gizlilik konusunda AB standartlarında sertifika sahibi olup kullanıcı verilerini izlemiyor. Üstelik tercihe göre arama dili ve bölgesi seçebilme, arama geçmişini kapatabilme ve uygunsuz içerikleri filtreleyebilme seçenekleri gibi özellikleriyle de kullanıcılarına özel bir deneyim sunuyor.

 

Türk mühendislerin etkisi

Bu 1 yıllık süre zarfında, Türkiye özelinde, Petal Search'ü rakiplerinden ayıran önemli özelliklerinden biri de yerelleştirme faaliyetlerine verilen büyük önem. Projenin oldukça önemli bir kısmının Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nde Türk mühendisler tarafından geliştirilip ekosisteme kazandırıldığını söylemek mümkün.  


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri