Sinema dünyasından en renkli görüntüler “Kırmızı Halı” ile ekranlara yansıyor!

Kırmızı halı seriliyor, sinema dünyasının en büyük yıldızları, en güncel gelişmeler ve en renkli görüntüler, 24 TV ekranından evlerinize konuk oluyor.

Yayınlanma:
Sinema dünyasından en renkli görüntüler “Kırmızı Halı” ile ekranlara yansıyor!

Kırmızı halı seriliyor, sinema dünyasının en büyük yıldızları, en güncel gelişmeler ve en renkli görüntüler, 24 TV ekranından evlerinize konuk oluyor. Kırmızı Halı’da, vizyondaki filmler, oyuncularla yapılan röportajlar ve setten kamera arkası görüntülerle eğlenceli dakikalar sinemaseverlerle paylaşılıyor Sinema dünyasından en renkli görüntüler “Kırmızı Halı” ile ekrana yansıyor…

Kırmızı Halı’da bu hafta: 

Avrupa Sineması için ödül sezonunun önemli durakları arasında yer alan “Avrupa Film Ödülleri” bu yıl 33. kez sahiplerini buldu.

İngiltere‘nin en prestijli bağımsız film ödülü 23. Britanya Bağımsız Film Ödülleri‘nin adayları resmi olarak açıklandı.

“23. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali” pandeminin getirdiği olumsuz koşullar nedeniyle online olarak sinemaseverlerle buluşmaya başladı.

Bir Kırmızı Halı klasiği haline gelen “Evde Sinema” köşemizde bu hafta Sinema Eleştirmeni Alin Taşçıyan evde izlediği en iyi 5 filmi sıraladı.

Ve Kırmızı Halı’da her hafta bir kült filmi anlatacağımız yeni köşemizde Kültür Sanat Editörü Bedir Acar 1927 yapımı “Metropolis”i değerlendiriyor.

Hepsi ve daha fazlası…

Sinema dünyasından bir çok renkli görüntünün yer aldığı “Kırmızı Halı” Cumartesi saat 17.15’te 24 TV’de…

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet