Sosyal Medya Fenomeni Olmanın En Hızlı ve En Kolay Yolu: Crovu

ISTANBUL (TR) - Türkiye'nin en çok tercih ettiği “Sosyal Medya Hizmetleri” firması olan Crovu, bugüne kadar müşterilerine 25 milyondan fazla takipçi ve 21 milyondan fazla beğeni kazandırdı.2012 yılında kurulan, Türkiye’nin...

Yayınlanma:
Sosyal Medya Fenomeni Olmanın En Hızlı ve En Kolay Yolu: Crovu

ISTANBUL (TR) - Türkiye'nin en çok tercih ettiği “Sosyal Medya Hizmetleri” firması olan Crovu, bugüne kadar müşterilerine 25 milyondan fazla takipçi ve 21 milyondan fazla beğeni kazandırdı.

2012 yılında kurulan, Türkiye’nin ilk yasal Sosyal Medya Hizmet sağlayıcısı Crovu, bireysel ve kurumsal sosyal medya hizmetleri konusunda Türkiye'nin lider servis sağlayıcılarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Crovu, yazılım ve e-ticaret alanlarındaki faaliyetlerinin yanı sıra, kurumsal firmalara; sosyal medya danışmanlığı, sosyal medya yönetimi, SEO danışmanlığı, yazılım danışmanlığı, web tasarım, güvenlik ve yazılım hizmetleri, reklam danışmanlığı alanlarında da hizmet veriyor. Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook üzerinden takipçi, beğeni, görüntülenme, izlenme konularında geliştirme hizmeti sunan firma, bugüne kadar 92 binden fazla müşteriye hizmet verdi.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet