Suadiye D&R’da Günlerden ‘Kalben’di!

Sanatçı Kalben, kendi doğum gününde kitapseverlere ve dinleyicilerine buluşturduğu “Eski Dünyanın Yangını” adlı ilk romanı ve aynı adlı albümü ile tüm listelerin zirvesine yerleşmeyi başardı.

Yayınlanma:
Suadiye D&R’da Günlerden ‘Kalben’di!

Sanatçı Kalben, kendi doğum gününde kitapseverlere ve dinleyicilerine buluşturduğu “Eski Dünyanın Yangını” adlı ilk romanı ve aynı adlı albümü ile tüm listelerin zirvesine yerleşmeyi başardı. Hem albümü hem de kitabı için yoğun bir konser ve imza günü organizasyonları içinde bulunan Kalben, her gittiği organizasyonda izdihama neden oluyor… Albümünün ilk klip parçası ‘Kaybolmuş’ ile çok kısa süre içinde 1 milyonun üzerinde izlenme rakamına ulaşan Kalben, kitabı ile de kitabevlerinin en çok satanlar listesine girerek yayıncısının yüzünü güldürdü. Kitabını kendi sesiyle Storytel adlı sesli kitap dinleme platformuna koyan Kalben, 10 bin saat dinlenerek, farklı bir kategoride de zirveye oturmuş oldu.

 

İmza gününe yoğun ilgi!

 

Konserlerinin yanı sıra yoğun bir imza günü programı içinde de yer alan Kalben, İstinyepark D&R’da düzenlenen imza gününden sonra Suadiye D&R’da da okurlarının ve dinleyicilerinin yoğun ilgisini gördü. Çocuklar, gençler ve orta yaş üstü hayranlarından oluşan, oldukça geniş bir yaş aralığındaki okurlar, saatlerce kitabını Kalben’e imzalatmak için sırada beklediler… Yoğun bir sevgi seli ile karşılaşan Kalben, önümüzdeki günlerde de konserlerde dinleyicileri ile D&R imza günlerinde de okurlarıyla buluşmaya devam edecek.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet