SUGÖZÜ, TEPE VE KOCAHASANLI YOLLARI SİL BAŞTAN YENİLENDİ

Sugözü, Tepe ve Kocahasanlı Mevkiinde başlatılan sıcak asfalt çalışmasında sona gelindi.Geçtiğimiz haftalarda 30 Metreli yolun kuzeyindeki  ana yollarda eski asfaltın sökülerek yenilenmesiyle başlayan asfalt çalışması,...

Yayınlanma:
SUGÖZÜ, TEPE VE KOCAHASANLI YOLLARI SİL BAŞTAN YENİLENDİ

Sugözü, Tepe ve Kocahasanlı Mevkiinde başlatılan sıcak asfalt çalışmasında sona gelindi.


Geçtiğimiz haftalarda 30 Metreli yolun kuzeyindeki  ana yollarda eski asfaltın sökülerek yenilenmesiyle başlayan asfalt çalışması, Kocahasanlı Mevkii 1024 NO’lu sokakta devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Sugözü, Tepe Mahallesi ile Kocahasanlı Mevkiide başlattığımız sıcak asfalt çalışması bugün itibari ile tamamlanıyor. Yer yer genişleme işlemi de yapılan ana arterler artık vatandaşlarımızın kullanımına elverişli hale getirildi. Ekiplerimiz çalışmalarına Büyükhasbahçe Mahallesi Mamadı Mevkiinde devam ediyor" dedi.

“BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR EDERİZ”

Sugözü Mahalle Muhtarı Hasan Uysal Başkan Yücel’e teşekkür ederek, "Yollarımızın asfaltlanması ve konforlu hale getirilmesi konusunda Belediye Başkanımız gerekli onayı ve talimatı verdiler. Kısa süre içerisinde çalışmalar başlayıp tamamlandı. Gerçekten vatandaşlarımız çok memnun oldu. Bütün yollarımız güvenli ve rahat ulaşıma açıldı. Tekrar Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve tüm ekiplerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet