TARKAN ŞARKISINA 2023 YORUMU

Ünlü menajer Alpay Aydın’ın programladığı büyük projenin ürünleri arka arkaya gelmeye başlıyor. 90’lar hit olmuş şarkılarını günümüzün yeni yeteneklerine yeniden okutup bitmeyen o ruhu daha uzun yıllar yaşatmak isteyen...

Yayınlanma:
TARKAN ŞARKISINA 2023 YORUMU

Ünlü menajer Alpay Aydın’ın programladığı büyük projenin ürünleri arka arkaya gelmeye başlıyor. 90’lar hit olmuş şarkılarını günümüzün yeni yeteneklerine yeniden okutup bitmeyen o ruhu daha uzun yıllar yaşatmak isteyen Alpay Aydın, ilk çalışmayı müzikseverlerle buluşturdu.

https://youtu.be/TRq6T-CnluA

Alpay Aydın, 90’lar başarılı solistlerine rakip değil, şarkı söylemeyi beceren özel kişilere muhteşem eserleri yorumlatarak yeni starlar piyasaya sunmak istediğini dile getirdi.  İlS VİSİON etiketiyle müzik severlere sunulan Alpay Aydın projesinin ilk şarkısı süper star Tarkan’ın “Kıl Oldum Abi” isimli eseri oldu. Tarkan şarkısını Almanya’da yaşayan iki kardeş Batuhan ve Tunahan yeniden yorumladılar. Müzik dünyasının başarılı kardeşleri sadece “Kıl Oldum Abi” eseri için birlikte bir şarkıda olduklarını vurgularken bu şarkıdan sonra tek olarak yollarına devam edeceklerini dile getirdiler. Söz Alpay Aydın, müzik Tarkan Tevetoğlu imzası taşıyan “Kıl Oldum Abi” isimli eserin aranjör koltuğunda Baran Etik otururken, klip çalışması Sapanca’da düğün eğlencesi konseptiyle yine Baran Etik yönetmenliğinde gerçekleştirildi. Tarkan gibi büyük bir starın seslendirdiği eseri yeniden okumanın ve sunmanın büyük cesaret olduğunu dile getiren Batuhan ve Tunahan kardeşler “Biz her şeye açığız tepkide, övgüde müzik dünyasının vazgeçilmezi ama biz eminiz ki bizi ilk Tarkan hayranları kabullenecek” dediler.

SELÇUK AKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet