Akıllı Saat Pazarında İddialı Bir Çıkış: Pixel Watch 2 Resmen Tanıtıldı!

Apple Watch'un rakipleri arasında yeni bir oyuncu sahneye çıkıyor.

Yayınlanma:
Akıllı Saat Pazarında İddialı Bir Çıkış: Pixel Watch 2 Resmen Tanıtıldı!

Pixel Watch 2, uzun süredir sızıntılarıyla gündemi meşgul eden ve akıllı saat pazarında fark yaratmayı hedefleyen bir cihaz olarak resmi tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni Pixel Watch 2, adeta bir canavar gibi görünüyor ve akıllı saatler içerisinde dikkat çekmeyi başarıyor.

Pixel Watch 2'nin tanıtımıyla birlikte, akıllı saat dünyasında heyecan dorukta. Sızıntılardan gelen bilgileri doğrulayan Pixel Watch 2, teknoloji tutkunlarını etkileyici özellikleriyle büyülemeye hazır. Özgün tasarımı ve güçlü teknik özellikleriyle Pixel Watch 2, Apple Watch'a ciddi bir rekabet sunuyor. Saat severleri cezbetmek için tasarlanan bu cihaz, kullanıcılarına oldukça iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Google'ın yıllık 'Made by Google' etkinliği, teknoloji devinin son nesil Pixel akıllı telefonları ve bir akıllı saati tanıttığı bir platform oldu. Pixel Watch 2, önceki modelinin devamı olarak sahneye çıkıyor ve tanıtımında dikkat çeken birçok özellikle karşımıza çıkıyor.

google-pixel-watch-fiyati.webp

Pek Çok Avantajlı Özelliği Bünyesinde Taşıyor

Pixel Watch 2'nin tasarımı önceki modele oldukça benzer. Döner bir taç, fiziksel bir düğme ve mikrofon deliği gibi önceki modelin karakteristik özelliklerini taşıyor. Ancak, yeni neslin alüminyum yapısı, paslanmaz çelikten daha hafif bir deneyim sunuyor. Ayrıca, 50 metreye kadar suya dayanıklılık özelliğiyle IP68 sertifikasını taşıyor. Saatin 1.6 inç boyutundaki kavisli AMOLED ekranı ve 384 x 384 piksel çözünürlüğü de dikkat çekici.

Sağlık odaklı özelliklerde, Pixel Watch 2 kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü ve uyku takipçisi gibi önceki modelden gelen özellikleri koruyor. Ancak, kalp atış hızı sensörü daha doğru sonuçlar için güncellenmiş ve yeni özellikler eklenmiş. Ayrıca, Pixel Watch 2, atriyal fibrilasyon tespiti ve elektrodermal aktivite özelliği gibi gelişmiş sağlık takip özellikleri sunuyor.

Pixel Watch 2'nin güvenlik özellikleri de göze çarpıyor. Kazaları ve düşmeleri tespit edebilen özellikleri sayesinde acil durum hizmetleriyle otomatik olarak iletişim kurabilir. Saat ayrıca, kullanıcının tıbbi bilgilerini saklayarak acil durumda doğru yardımın sağlanmasına yardımcı oluyor. Pil ömrü açısından ise bir günü rahatlıkla çıkarabiliyor ve hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Pixel Watch 2, çeşitli bant seçenekleri ve özel bir fiyatlandırma ile kullanıcılara sunuluyor. WiFi sürümü için başlangıç fiyatı 350 Dolar, LTE seçeneği ise 400 Dolar civarında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet