Akıllı Telefon Devi Infinix Yeni Modelinde Fiyat Artışına Gidiyor!

Akıllı telefon pazarında fiyatların sürekli yükseldiği bir gerçek ve son katılan firma, fiyat performansına önem veren bir teknoloji şirketi olan Infinix oldu. Geçtiğimiz ay, Hindistan'da piyasaya sürülen uygun fiyatlı ve oyun odaklı telefon Infinix GT 10 Pro büyük ilgi gördü.

Yayınlanma:
Akıllı Telefon Devi Infinix Yeni Modelinde Fiyat Artışına Gidiyor!

120Hz AMOLED ekranı, güçlü Dimensity 8-serisi yonga seti, 108-megapiksellik ana kamera ve hızlı 45W şarj gibi etkileyici özelliklere sahip olan bu telefon, başlangıçta 19,999 rupi (~$241) fiyat etiketiyle Flipkart'ta satışa sunuldu. GT 10 Pro, büyük talep gördü ve iki kez stoklardan tükenerek popülerliğini kanıtladı. Şimdi ise Infinix, bu modeli üçüncü kez daha yüksek bir fiyatla satışa sunmaya hazırlanıyor.

Infinix GT 10 Pro'nun yeni satış fiyatı 20,999 rupi (~$253) olarak belirlendi ve bu fiyat artışı dikkat çekti. Telefon Cyber Siyah ve Mirage Gümüş olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelecek.

Teknik Özelliklere Göz Atalım!

Infinix GT 10 Pro, teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. 6.67 inçlik FHD+ çözünürlüklü AMOLED ekranı, 120Hz yenileme hızı ile görsel deneyimi yükseltiyor. XOS 13 tabanlı Android 13 işletim sistemi, bloatware'den arındırılmış bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ayrıca, güvenlik için ekran içi parmak izi sensörü bulunuyor.

infinix-gt-10-teknoburada-1-780x470.webp

Güçlü bir Dimensity 8050 yonga seti ve 5,000mAh kapasiteli batarya, telefonun performansını ve dayanıklılığını artırıyor. 45W hızlı şarj desteği ise kullanıcıların daha hızlı bir şekilde cihazlarını şarj etmelerini sağlıyor. Cihazda ayrıca 8 GB LPDDR4x RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama alanı bulunuyor.

GT 10 Pro'nun üçlü arka kamera kurulumu, 108-megapiksellik ana kamera, 2-megapiksellik makro ve 2-megapiksellik derinlik sensörleri ile fotoğrafçılık deneyimini zenginleştiriyor. Ön tarafta ise 16-megapiksellik bir kamera yer alıyor. Bu telefonun diğer özellikleri arasında buhar odası soğutma ünitesi, 4D titreşim motoru ve çift stereo hoparlörler bulunuyor.

En dikkat çeken özelliklerden biri ise arkasındaki özelleştirilebilir mini-LED göstergesi. Siyah modelde turuncu detaylar bulunurken, gümüş modelde renk değiştiren bölümler öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet