Apple Durmuyor! Vision Pro 2’ye Dair Önemli Bilgiler Ortaya Çıktı!

Apple, ilk modelini henüz piyasaya sürmeden Vision Pro 2 için heyecan verici bir çalışma başlattı. Bu yeni nesil cihaz, önceki versiyonun ötesinde bir deneyim sunmayı amaçlamakta.

Yayınlanma:
Apple Durmuyor! Vision Pro 2’ye Dair Önemli Bilgiler Ortaya Çıktı!

Apple, son çalışmaları ile yine gündemde. Firma, daha ilk versiyonunu piyasaya çıkarmadan ikincisi üzerinde çalışmaya başladı. Vision Pro 2 modeline dair bazı özellikler gün yüzüne çıktı. Gelişmiş görüntüleme teknolojisi ile dikkat çıkan bu cihaz, performansı ile çok konuşulacağa benziyor. Apple'ın Vision Pro 2’si teknoloji tutkunları arasında heyecanla beklenen bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

WWDC 2023 etkinliğinde tanıtılan Apple Vision Pro, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Şimdi ise sızdırılan bilgilere göre Apple, henüz ilk versiyonunu piyasaya sürmeden Vision Pro'nun yeni modeli üzerinde çalışmalara başlamış durumda. İApple Vision Pro 2, sızdırılan teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Vision Pro 2’ye Dair Öne Çıkan Detaylar

MacRumors tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple Vision Pro 2, selefiyle benzer tasarım çizgilerine sahip olacak. Cihaz, ilk modelde olduğu gibi kavisli tasarım ve aynı buton düzeniyle tanıtılacak. Cihazın araştırma ve geliştirme sürecine "Project Alaska" kod adı verilmiş olduğu da görülüyor.

Sızdırılan bilgilere göre, yeni modelde ilk versiyonda bulunan hoparlörleri içeren yuvarlak bölgeler yer almayacak. Bunun yerine Apple'ın cihazın üzerine uzunluğu boyunca düz ve düzenli olan şakaklar yerleştireceği belirtiliyor. MacRumors tarafından açığa çıkarılan belgeler, cihazın bir ses aksesuarına işaret etse de detaylar henüz bilinmiyor. Bazı analistler, bu aksesuarın harici bir hoparlör olabileceğini söylemekte.

Teknik özelliklere gelince, Apple Vision Pro 2'nin öne çıkan detayları şu şekilde: 2 adet micro-OLED ekranı olan cihazın, 1 adet TrueDepth kamerası mevcut. 4 adet bilgisayar görüşü (CV) kamerasının yanı sıra 2 adet RGB kamera bulunuyor. 2 adet düşük ışıklı kızılötesi aydınlatıcı

Ve yarı otomatik gözbebekleri arası mesafe (IPD) ayarlayıcı da cihazda yer alan detaylar arasında. Tüm bunlarla birlikte cihazda pusula, ortam ışığı sensörü, manyetometre, ivmeölçer, jiroskop da yer alıyor.

Apple'ın üst havalandırmalar için iki farklı tasarım düşündüğü, sırt çantalarında yaygın olarak kullanılan düz kayış tasarımına geçiş yapılacağı ifade ediliyor. Analistler ayrıca, Apple Vision Pro'nun ilk versiyonunda kullanılan harici bataryayı yeni modelde de kullanabileceğini öne sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet