Apple Gözlük Kullananlar İçin Büyük Bir Yenilik Yapıyor

Amerikalı teknoloji devi Apple, son tanıttığı ürün olan Vision Pro ile teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. Bu yenilikçi ürün, her geçen gün daha fazla teknoloji tutkunu tarafından merak ve ilgiyle karşılanıyor. Üstelik bu ürünün önemli yenilikleri de fazlasıyla dikkat çekici.

Yayınlanma:
Apple Gözlük Kullananlar İçin Büyük Bir Yenilik Yapıyor

Vision Pro, Apple'ın en son teknolojik başarılarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlayan bu ürün, görme ve görsel deneyim konularında sınırları zorlayan özelliklere sahip.

2023 yılında Apple, sadece bir AR/VR gözlüğü olmanın ötesinde, dünya ile etkileşim kurma konusunda devrim yaratan bir bilgisayar olan Vision Pro adlı karma gerçeklik başlığını duyurdu. Bu özel cihaz, gözlük takanlar için rahat bir kullanım sunarken, Zeiss markası tarafından özel reçeteli lenslerle destekleniyor ve bu lensler manyetik olarak cihaza takılabiliyor. Ancak bu lenslerin yazılımla da eşleştirilmesi gerekmektedir.

apple-vision-pro-gozluk-kullananlara-daha-pahaliya-mal-olacak164560-0.jpg

Yeni Teknolojide Süreç Nasıl İlerliyor

Vision Pro'nun yazılımla eşleştirme sürecine dair bilgiler, duyumcular tarafından açığa çıkarıldı. Bu süreç aşağıdaki adımları içeriyor:

  1. Vision Pro'nun optik eklerle birlikte yeniden başlatılması gerekmektedir. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra bir kod veya sipariş onayı hazır olmalıdır.
  2. Yeni takılan optik eklerle Optik ID'nin etkinleştirilmesi için şifrenizin girilmesi gerekmektedir.
  3. Kullanıcıya, belirli bir dizi noktaya bakıp bakmadığını doğrulamak için bir test sunulacaktır. Bu test, optik eklerin doğru bir şekilde takılıp takılmadığını kontrol etmek için önemlidir.
  4. Yanlış takılan veya kirli optik eklerin, giriş doğruluğunu etkileyebileceği konusunda bir uyarı alabilirsiniz. Bu nedenle optik eklerin temiz ve doğru bir şekilde takıldığından emin olun.
  5. Kurulum sırasında hangi optik eklentinin kullanıldığını belirtmeniz veya Sağlık uygulamasında optik eklenti eşleştirme kodunu bulmanız istenebilir. Bu bilgiler, Vision Pro'nun doğru bir şekilde yapılandırılmasına yardımcı olacaktır.
  6. Kurulum sürecinde herhangi bir optik eklentinin takılı olup olmadığını kontrol etmek önemlidir. Herhangi bir sorun tespit edilse bile kurulum işlemine devam edebilirsiniz.

Bu süreç, Vision Pro'nun kullanıcıya özgü optik eklentileri tanıması ve cihazın doğru bir şekilde kalibre edilmesi için gereklidir. Bu sayede kullanıcılar, kişiselleştirilmiş bir deneyim elde edebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet