Apple Kullanıcıları İçin Endişe Büyüyor! M3 Yonga Seti Yaklaşıyor

Apple'ın M3 yonga setiyle ilgili gelişmeler, MacBook kullanıcılarını heyecanlandırıyor. M3, daha yüksek güç ve verimlilik vaat ediyor. Ancak, 13 inçlik MacBook Air ve MacBook Pro'nun bu yıl tanıtılmayacağı haberleri bazı hayranları üzebilir. Beklentiler, 2024'te büyük MacBook yenilikleri için artıyor.

Yayınlanma:
Apple Kullanıcıları İçin Endişe Büyüyor! M3 Yonga Seti Yaklaşıyor

Apple'ın MacBook serisindeki son gelişmeler, kullanıcılar arasında endişe yaratabilir. 2020'de Apple, çığır açan M1 yonga setini tanıtarak MacBook serisinde büyük bir değişikliğe imza atmıştı. Ancak 2022'de M serisinin yeni üyesi olan M2 tanıtılmasının ardından, gözler şimdi de M3 yonga setine çevrildi. M3 yonga seti, TSMC tarafından 3nm sürecinde üretilecek ve M2'ye kıyasla daha güçlü ve verimli olacak.

Ming-Chi Kuo'dan Önemli Bilgiler

Güvenilir aktarıcı Ming-Chi Kuo, M3 yonga setiyle donatılması beklenen yeni MacBook modelleri hakkında önemli ayrıntıları paylaştı. Kuo'ya göre, bu yıl içinde 13 inçlik MacBook Air ve MacBook Pro modellerinin tanıtımı yapılmayabilir. Bu, önceki tahminlere aykırı bir gelişme olarak öne çıkıyor, çünkü bir diğer kaynak olan Mark Gurman, bu modellerin sonbaharda tanıtılacağını öne sürmüştü. Apple'ın bu konudaki kararının neden değiştiği merak konusu.

İlk M3 Yonga Setini Kullanan Cihazlar Hangileri Olacak?

M3 yonga seti tanıtıldıktan sonra, bu yonga setini kullanan ilk cihazlar büyük bir merak konusu haline gelecek. Ancak Kuo, yeni nesil iMac ile ilgili herhangi bir bilgi vermedi. Bu, M3 yonga setiyle donatılmış bir iMac modelinin yıl sonuna kadar tanıtılabileceği şeklinde yorumlanabilir. Yakın gelecekte Apple'ın düzenleyeceği etkinlikte, bu yeni yonga setinin detaylarına daha yakından bakma fırsatı bulacağız.

2024’te Büyük Tanıtımlar Geliyor

2024 yılında, Apple'ın büyük tanıtımlar yapması bekleniyor. 13 inçlik MacBook Air ve MacBook Pro modellerinin yanı sıra, M3 Pro ve M3 Max yonga setlerini kullanan 14 ve 16 inçlik MacBook Pro modellerinin de tanıtılması bekleniyor. TSMC'nin 3nm sürecinin, M3 yonga setinin performansını nasıl etkileyeceğini görmek için heyecanla bekliyoruz.

Apple kullanıcıları, yeni MacBook modellerinin tanıtımını ve M3 yonga setinin neler sunacağını merakla beklerken, şirketin gelecekteki adımlarını dikkatle izlemeye devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet