AYANEO Pocket Air: Bilgisayarın 2 Katı Güçlü ve Daha Uygun Fiyatlı

El tipi oyun konsolu pazarı, her geçen gün daha da büyüyerek yeni cihazlarla zenginleşiyor. Bu dinamik pazarda son dönemin dikkat çeken ismi ise AYANEO Pocket Air olarak öne çıkıyor.

Yayınlanma:
AYANEO Pocket Air: Bilgisayarın 2 Katı Güçlü ve Daha Uygun Fiyatlı

Taşınabilir oyun konsollarının popülaritesi hızla artarken, AYANEO Pocket Air, bu büyüyen talebi karşılamak için çıktı. AYANEO Pocket Air, fiyat performans arasında da mükemmel bir denge kurmayı hedefliyor.

Bu yeni konsol, taşınabilir bir cihaz olmasının yanı sıra, etkileyici bir performans sunuyor. Bilgisayarlarla kıyaslandığında bile iki kat daha güçlü olması, oyuncuların dikkatini çekiyor. Dahası, bu güçlü performansı sunarken, fiyatlarının uygun olması da dikkat çekmekte.

Temmuz ayında heyecanla tanıtılan AYANEO Pocket Air, başlangıçta Temmuz ön siparişi ve Ağustos teslimat planlarıyla oyuncuları heyecanlandırmıştı. Ancak Ağustos sonunda, AYANEO markası, güncellenmiş bir zaman çizelgesini açıkladı. Satışın başlama tarihi olarak 6 Eylül, saat 12:00 UTC belirlendi ve konsolün Indiegogo destekçilerine Eylül sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.

Efsane Konsolun Öne Çıkan Özellikleri

AYANEO Pocket Air, 5.5 inç 1080P AMOLED ekrana sahip, geniş izleme açıları ve etkileyici bir renk gamı aralığı sunuyor. 404 PPI piksel yoğunluğu ile birçok renk gamını destekliyor. MediaTek'in Dimensity 1200 yonga seti, cihazın içinde yer alıyor ve 6 veya 8GB LPDDR5 RAM ile 128 veya 256GB UFS 3.1 depolama seçenekleri sunuluyor.

Tasarım olarak da oldukça şık olan konsol, Retro Beyaz renkte olacak. Diğer yandan cihazın X8 seviyesinde hava soğutma sistemi de bulunmakta. Büyük bir 7350mAh pil kapasitesine sahip olan cihaz, uzun süreli oyun keyfi sunuyor. Oyun deneyimini artırmak için SoundTap+Magic Sound Titreşim Sistemi gibi özel özelliklerle donatılmıştır.

Bağlantı seçenekleri arasında tam özellikli bir USB 3.2 Gen2 Type-C portu, bir USB Type-C şarj portu, 3.5mm kulaklık jakı ve Nano-SIM ve Micro SD kart yuvaları bulunuyor. Parmak izi okuyucusu güç düğmesine entegre edilmiştir.

AYANEO Pocket Air, 224 x 89.5 x 17mm boyutları ve 380 gram ağırlığı ile taşınabilir ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 üzerinden bağlantı kurulabilen ürün, 4G/LTE'yi de desteklemekte.Cihaz, özel masaüstü başlatıcı AYA Space ile Android 12 üzerinde çalışırken, oyunculara yeni bir taşınabilir oyun konsolu deneyimi sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet