Google Pixel 8 iPhone 15'i Sollayacak!

Google Pixel 8'in tanıtımı yapıldı! İphone 15'e karşı heyecan dolu rekabet başlıyor! Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun özellikleri ve tasarımı hakkında merak uyandıran detaylar açıklandı. 4 Ekim’de gerçekleşecek lansman öncesi tüm bilgiler burada!

Yayınlanma:
Google Pixel 8 iPhone 15'i Sollayacak!

Tüketici teknolojisi dünyası, Apple'ın yaklaşan iPhone 15 lansmanına yönelik büyük bir heyecanla beklerken, Google, yeni Pixel serisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Google, bu yeni seriyi tanıtmak için YouTube platformunda özel bir tanıtım videosu yayınladı ve bu videoda Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun duyurulacağı tarihi paylaştı: 4 Ekim. Aynı gün, bu heyecan verici telefonlar için ön siparişlerin başlayacağı açıklandı.

Google'ın tanıtım videosu, telefonların teknik özelliklerine veya detaylarına odaklanmak yerine, öncelikle tasarıma vurgu yapmayı tercih ediyor. Bu, kullanıcıların Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun estetik özelliklerine yönelik bir ön izleme sunarak meraklarını cezbetmeyi amaçlıyor. Ayrıca, Google, Pixel 8/8 Pro ve Pixel Watch 2'nin yer aldığı yeni bir Google Mağazası açılış sayfasını da ziyaretçileriyle paylaştı. Bu sayfa, görsellerde görülen modellerin "Gül" ve "Porselen" renk seçeneklerine sahip olduğunu belirtiyor.

Google Pixel 8'in ilk görselini paylaştı! iPhone 15'i unutun!

Son zamanlarda sızdırılan bilgilere göre, yaklaşan Pixel telefonlarının, Apple'ın popülerliğini zorlamaya yönelik tasarlandığına dair şüpheler bulunuyor. Bu haftanın başlarında, Google, 360 derece döndürülebilen bir Pixel 8 Pro simülatörünü yayınladı (ve hızla kaldırdı). Bu "sızıntı," telefonun bazı özelliklerini onayladı, örneğin sıcaklık sensörü, fiziksel SIM yuvası ve mevcut üç renk seçeneği (mavi, porselen ve siyah).

Diğer sızıntılar ise yüksek kaliteli bir ana kamera (50 megapiksel), Sony tarafından üretilen bir ultra geniş kamera (64 megapiksel), büyük bir 5.000 mAh batarya ve hızlı şarj özelliklerini vurguluyor. Google, yeni Pixel serisini 4 Ekim'de New York'ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtacak. Bu lansman, Apple'ın iPhone etkinliği için davetiyelerini gönderdiği günle aynı tarihe denk geliyor. Teknoloji dünyası, bu iki devin rekabet dolu karşılaşmasını büyük bir merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet