Google'ın Yeni Pixel Buds Pro’su Estetik ve Teknolojiyi Buluşturan Özel Bir Deneyim Sunacak

Uzun bir süredir merakla beklenen, adı sızıntılar aracılığıyla kulaktan kulağa yayılan Google Pixel Buds Pro, sonunda sürpriz bir detayla geliyor. Cihaz iki farklı renk seçeneği ile gelecek.

Yayınlanma:
Google'ın Yeni Pixel Buds Pro’su Estetik ve Teknolojiyi Buluşturan Özel Bir Deneyim Sunacak

Google, bu son teknoloji kulaklıklarıyla kullanıcılarına daha geniş bir stil seçeneği sunarak, hem teknoloji hem de moda dünyasında iddialı bir adım atmış gibi görünüyor.

4 Ekim tarihinde Google, merakla beklenen Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerini tanıtırken, aynı etkinlikte Pixel Buds Pro kulaklıklarının iki yeni renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak. Bu yeni renkler, mavi ve porselen olarak adlandırılıyor ve bu detaylar, teknoloji dünyasındaki önemli kaynaklardan Tech Outlook ve güvenilir duyumcu OnLeaks tarafından paylaşılan detaylı görsellerle birlikte ortaya çıktı. Bu renk seçenekleri, şu anda piyasada bulunan Mercan, Limonotu, Sis ve Kömür renkleriyle birlikte sunularak kullanıcılara daha fazla çeşitlilik ve kişiselleştirme imkanı tanıyor.

Tasarımı İle Dikkat Çeken Kulaklıkların Teknik Detayları

Google Pixel Buds Pro'nun tasarımında herhangi bir temel değişiklik olmamakla birlikte, kulak içi tasarımıyla hafif bir yapı sunuyor. Kulaklıklarda 11mm sürücüler bulunurken, aktif gürültü engelleme özelliği de dikkat çekiyor. "Silent Seal" adlı özellik, kulak içinde daha iyi bir uyum sağlayarak gürültü engelleme performansını artırıyor. Google Pixel Buds Pro, 6 çekirdekli bir ses çipine sahip olan ve Google tarafından geliştirilen algoritmaları çalıştıran bir ses deneyimi sunuyor.

Google Pixel Buds Pro'nun sızdırılan yeni görüntüleri, şeffaflık modu gibi özellikleriyle birlikte dikkat çekiyor. Bu mod, kullanıcının çevresinde olup bitenleri duymasına olanak tanıyor. Kulaklığın batarya ömrü, aktif gürültü engelleme kapalıyken 11 saat, açıkken ise 7 saat olarak belirtiliyor. Şarj kutusuyla birlikte toplam oynatma süresi ise 31 saate kadar çıkabiliyor.

Pixel Buds, IPX4 suya dayanıklı bir tasarıma sahipken, şarj kutusu ise IPX2 suya dayanıklıdır. USB-C ve Qi kablosuz şarjı destekleyen kulaklık, aynı anda birden fazla cihazla eşleştirme özelliğine sahiptir. Ancak, Bluetooth 5.0 bağlantısı biraz eski kalmış gibi görünüyor, çünkü şu anda piyasada bulunan bazı kulaklıklarda bile Bluetooth 5.2 bulunabiliyor. Tüm bu özellikler, Google Pixel Buds Pro'nun teknoloji ve tasarımı birleştirerek kullanıcılara kapsamlı bir deneyim sunmaya odaklandığını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet