Heyecanla Beklenen Galaxy S24 Ultra’nın Olağanüstü Performansı

Samsung'un beklenen yeni amiral gemisi olan Galaxy S24 Ultra'nın Geekbench performans sonuçları gün yüzüne çıktı. Akıllı telefon takipçileri tarafından büyük bir merakla beklenen bu sonuçlar, cihazın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

Yayınlanma:
Heyecanla Beklenen Galaxy S24 Ultra’nın Olağanüstü Performansı

Geekbench testi, Galaxy S24 Ultra'nın işlemci ve bellek performansını ölçerek kullanıcılara bir öngörü sağlıyor. Elde edilen verilere göre, bu yeni Samsung modeli etkileyici bir performans sergileyerek beklentileri karşılayacak gibi duruyor. Samsung'un güçlü işlemcisi ve optimize edilmiş yazılımı sayesinde Galaxy S24 Ultra, yüksek performans gerektiren uygulamalarda ve çoklu görevlerde sorunsuz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Samsung'un heyecanla beklenen Galaxy S24 serisi, sızıntılar ve dedikodularla gündeme gelmeye devam ediyor. En son sızıntı, telefonun performansını gösteren bir Geekbench listesini ortaya çıkardı.

Cihazın Geekbench Test Sonuçları Gündem Oldu

Önemli bir gelişme olarak, Samsung Galaxy S24 Ultra'nın Geekbench testinde Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile görüldüğü belirtiliyor. ABD versiyonu (SM-S928U) olan bu model, tek çekirdekli CPU testinde 2,234 puan ve çok çekirdekli CPU testinde 6,807 puan elde etti.

Bu, önceki model Galaxy S23 Ultra'nın Snapdragon 8 Gen 2 ile aldığı 1,895 tek çekirdekli ve 5,062 çok çekirdekli puana kıyasla önemli bir gelişmeyi temsil ediyor. Ayrıca, Geekbench listesi, Snapdragon 8 Gen 3'ün teknik detaylarını da ortaya koyuyor. Yeni yonga seti, 3.3GHz frekansında çalışan bir adet Cortex-X4 CPU çekirdeği içeriyor. Bununla birlikte 3.15GHz'de çalışan üç adet Cortex-A720 CPU çekirdeği de mevcut. Ayrıca cihazda 2.96GHz'de çalışan iki adet Cortex-A720 CPU çekirdeği yer almakta ve 2.27GHz'de çalışan iki adet Cortex-A520 CPU çekirdek bulunuyor. Snapdragon 8 Gen 3'ün resmi tanıtımının 24 Ekim'de Snapdragon Zirvesi'nde yapılması bekleniyor.

Daha önceki söylentilere göre, Galaxy S24 serisinin temel modelleri olan S23 ve S23+, bölgeye bağlı olarak Exynos 2400 veya Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılacak. Ancak S24 Ultra modelinin dünya genelinde sadece Snapdragon platformunu kullanacağı belirtiliyor.

S24 Ultra'nın tasarımıyla ilgili sızıntılar, telefonun titanyum çerçeveli bir gövdeye, gelişmiş 200MP ana arka kamera ve 5x optik zoom kapasiteli 50MP telefoto kameraya sahip olacağını gösteriyor. Telefonun resmi duyurusu ne zaman yapılacağı bilinmezken, 2024 başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet