Heyecanla Beklenen Samsung Galaxy S23 FE Şimdi De Fiyatıyla Gündemde

Teknoloji dünyasında uzun süredir merakla beklenen Samsung Galaxy S23 FE'nin heyecanla beklenen fiyatı nihayet sızdırıldı. Güçlü performansı ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, kullanıcıların ilgisini çekmeye aday.

Yayınlanma:
Heyecanla Beklenen Samsung Galaxy S23 FE Şimdi De Fiyatıyla Gündemde

Samsung'un Galaxy S23 FE modeli, özellikle teknoloji tutkunları tarafından uzun bir süredir merakla bekleniyordu. Şimdi ise ABD pazarındaki fiyatıyla ilgili ortaya çıkan bilgiler, beklentileri daha da artırdı.

Yeni sızdırılan bilgilere göre, Galaxy S23 FE'nin ABD fiyatı, teknoloji severleri heyecanlandıracak cinsten. Güçlü donanım özellikleri, etkileyici kamera sistemi ve dayanıklı tasarımıyla öne çıkan bu akıllı telefonun, kullanıcıların bütçesine de uygun olması bekleniyor.

Teknoloji devi Samsung, uzun süredir beklenen Galaxy S23 FE modeliyle karşımıza çıkıyor. 2022 yılında Galaxy S21 FE modeliyle "fan edition" serisine başlayan Samsung, sızıntılara göre S23 FE'yi gelecek ay tanıtacak. Akıllı telefonun özellikleri kademeli olarak sızdırılmaya başlandı ve şimdi Amerika'daki fiyatına dair yeni bir bilgi ortaya çıktı.

İşte Beklenen Telefonun Tahmini Fiyatı

MySmartPrice'ın endüstri kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Samsung Galaxy S23 FE Amerika'da 599 dolarlık başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Raporda depolama konfigürasyonu belirtilmese de bu fiyatın, 8GB RAM ve 128GB depolama özellikleri için geçerli olduğu söyleniyor.

Eğer bu bilgiler gerçekse, Galaxy S23 FE Amerika'daki rekabetçi orta segment pazarında tüketicilere çekici bir seçenek sunabilir. Söylentilere göre, fan edition modeli; 120Hz yenileme hızına sahip, 6.4 inç boyutundaki Full HD+ çözünürlüklü AMOLED bir ekranla kullanıcıları karşılayacak. Cihazın iç yapısında ya Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ya da Exynos 2200 yonga seti yer alacak. Bu güçlü yonga seti, 8GB RAM ve 256GB'a kadar genişletilebilir dahili depolama ile birleşecek.

Arka kısımda bulunan kameralar, 50MP çözünürlüklü üçlü bir kuruluma sahip olacak. Ön tarafta ise 10MP'lik bir selfie kamerası kullanıcılara yüksek çözünürlükte selfieler çekme imkanı sunacak. Samsung Galaxy S23 FE, 25W şarj desteği ile güçlendirilmiş 4.500mAh kapasiteli bir pil ile donatılacak. Son sızıntılara göre, Samsung'un diğer FE ürünleriyle birlikte Galaxy S23 FE'yi resmi olarak 4 Ekim'de tanıtması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet