Heyecanla Beklenen Samsung Galaxy S24 Serisine Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Samsung'un heyecanla beklenen yeni amiral gemisi serisi Galaxy S24, teknoloji dünyasında büyük bir sürpriz sınızıntı ile yeniden gündeme geldi. Bu kez de telefonun farklı seçenekleriyle ilgili önemli bir sızıntı ortaya çıktı ve bu sızıntı, akıllı telefon severler arasında büyük bir heyecan yarattı.

Yayınlanma:
Heyecanla Beklenen Samsung Galaxy S24 Serisine Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Galaxy S24 serisinin farklı renk seçenekleri ve tüm tasarım estetiği, kişisel tercihlere uygun geniş bir yelpazeyi içeriyor. Samsung, kullanıcılarına sunacağı renk seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu durum, Galaxy S24 serisinin sadece güçlü teknik özellikleri ile değil, aynı zamanda görsel çekiciliği ile de öne çıkaracak gibi görünüyor. Bu yeni bilgilerle birlikte Samsung hayranları, Galaxy S24 serisinin tanıtımını büyük bir sabırsızlıkla beklemeye başladı. Bu sızıntılar, cihazın tasarım ve renk seçeneklerinin, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak şekilde çeşitlilik sunacağını gösteriyor. Samsung'un, yeni Galaxy S24 serisi ile bir kez daha akıllı telefon dünyasına yön vermesi bekleniyor.

Samsung'un çok beklenen Galaxy S24 serisi hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu bilgilere göre, gelecek nesil amiral gemisi telefonları Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra'nın tanıtımı, San Francisco'da daha erken bir tarihte gerçekleşecek. Geçtiğimiz ay sızdırılan taslak görseller sayesinde, bu telefonların tasarımına dair ipuçları yakalamıştık. Şimdi ise renk seçenekleri gündemde.

Galaxy S24 Sersine Özel Yenilikler

DSCC şirketinin CEO'su Ross Young'a göre, Galaxy S24 serisi dört ana renk seçeneği sunacak: Siyah, gri, mor ve sarı. Siyah ve gri, geleneksel olarak "Phantom Black" ve "Graphite" adlarıyla piyasaya sürülüyor. Ancak mor ve sarı renk seçenekleri, dikkat çekici görünüyor. Samsung son olarak 2020'de Galaxy S10e modeli için sarı renk seçeneğini sunmuştu ve mor renk ise 2021'de Galaxy S21'de kullanılmıştı.

Daha önce Galaxy S23 serisi, lavanta ve lime gibi renk seçenekleri sunmuştu. Fakat bu renkler S24 serisinin mor ve sarı renklerine göre daha solgun tonlardaydı. Ayrıca, Samsung'un resmi web sitesinde özel renk seçeneklerinin de bulunacağı belirtiliyor. Bununla birlikte, Galaxy S24 serisinin, Apple'ın iPhone 15 Pro modellerinde olduğu gibi titanyum bir gövdeye sahip olabileceği konuşuluyor. Bu da renk seçeneklerinin daha önceki modellere göre farklılık gösterebileceği anlamına geliyor.

Sızdırılan görseller, Galaxy S24 Ultra'nın önceki modele benzer bir tasarıma sahip olduğunu, ancak daha ince ekran çerçevelerine sahip olduğunu gösteriyor. S24 ve S24+ modelleri ise daha kompakt ve kutu şeklinde bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Ayrıca üç modelin de ultra geniş bant antenlere sahip olabileceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet