Honor’un Son Hamlesi Çok Konuşulacak! X50 Pro Geliyor!

Honor'un son modeli olan Honor X50, şimdi de yeni modeli ile gündeme geldi. Honor X50 Pro, etkileyici donanım özellikleri ve geniş depolama kapasitesi ile dikkat çekmekte. Bu yeni model, 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı ile kullanıcılara yüksek performans ve geniş veri depolama imkanı sunuyor.

Yayınlanma:
Honor’un Son Hamlesi Çok Konuşulacak! X50 Pro Geliyor!

Honor X50 Pro'nun özellikleri arasında güçlü bir işlemci, yüksek çözünürlüklü bir ekran ve gelişmiş kamera teknolojisi bekleniyor. 16 GB RAM, çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde yönetme yeteneği sunarken, 1 TB depolama alanı da kullanıcılara geniş veri depolama imkanı sağlayacak gibi görünüyor.

İsmi İlk Kez Geçiyor

Temmuz ayında tanıtılmış olan Honor X50, şimdi de Pro modeliyle gündemde. Sızıntılar önce X50 GT'yi, ardından da X50 Pro'yu gün yüzüne çıkardı. Honor X50 Pro’nun ne gibi özellikle taşıdığı ise büyük bir merak konusu.

Honor, bugüne kadar X50 Pro modeliyle ilgili resmi bir açıklama yapmamıştı ve sızıntılarda bu modelle ilgili bir bilgi de bulunmuyordu. Ancak yeni gelen bilgiler, X50 serisinin yeni modeli olan X50 Pro'nun varlığını ortaya çıkarıyor. İddialara göre, ALP-AN00 model numarasıyla 3C sertifikası alan cihaz, tam olarak X50 Pro'yu temsil ediyor.

16 GB RAM bellek ve 1 TB depolama kapasitesine sahip olacağı öğrenilen X50 Pro'nun NFC desteği sunacağı da sızıntılar arasında yer alıyor. Şu an için X50 Pro ile ilgili başka detaylar mevcut değil. Ancak yakında piyasaya çıkacak X50 GT ve şu anda satışta olan X50'nin özellikleri, X50 Pro'nun ne gibi özelliklere sahip olabileceği konusunda bir fikir veriyor..

Honor X50’de Hangi Özellikler Vardı?

Honor X50, etkileyici özellikleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Bu telefonun özelliklerine baktığımızda ekran için 6.6 inç, 1.5K çözünürlüklü AMOLED panel, 120 Hz tazeleme hızı, 1,200 nit parlaklık, ekran altı parmak izi okuyucu görüyoruz. İşlemci olarak ise Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, 4 nm mimari, 4x 2.2 GHz Cortex-A78 çekirdekleri, 4x 1.8 GHz Cortex-A55 çekirdekleri kullanılıyor. RAM için 8 GB, 12 GB, 16 GB gibi farklı seçenekler bulunuyor. Depolamada da 128 GB’tan 512 GB’ta kadar seçenekler mevcut.

Telefonun işletim sistemi, Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 olarak karşımıza çıkmakta. Ön kamera 8 Mp, arka kamera ise 108 Mp ana kamera + 2 Mp yardımcı sensör yer alıyor. 5,800 mAh pil ve35W hızlı şarj desteği ile günlük kullanım ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilecek bir cihaz olarak öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet