Huawei Kullanıcılarına Büyük Sürpriz! HarmonyOS 4 Güncellemesi O Telefonlara Da Gelecek!

Huawei, beklenmedik bir sürprizle karşımıza çıkıyor! Artık güncelleme desteği sona eren popüler Huawei P30 ve Mate 20 modelleri için heyecan verici bir gelişme haberi verildi. Cihazlara HarmonyOS 4 güncellemesi gelecek.

Yayınlanma:
Huawei Kullanıcılarına Büyük Sürpriz! HarmonyOS 4 Güncellemesi O Telefonlara Da Gelecek!

Huawei’in P30 ve Mate 20 modelleri, en çok kullanılan modeller arasında yer alıyordu. Ancak bir süre önce şirket, bu telefonların güncellemesini sonlandırmıştı. Şimdi ise güncellemelerle ilgili yeni haber ortaya atıldı. Bu iki öncü model güncelleme desteği sunmaya karar veren Huawei, kullanıcılarına yeni işletim sistemi deneyimini sunacak. HarmonyOS 4, bu eski favori telefonlara taze bir soluk getirerek, kullanıcıların daha fazla özellik ve performansın tadını çıkarmasını sağlayacak. Huawei, eski kullanıcılarını unutmayarak, bu cihazlarını da güncel tutma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor.

Eski Telefonlara Yeni Güncelleme Geliyor

Huawei, eski amiral gemisi akıllı telefon modellerine beklenmedik bir sürpriz yaparak HarmonyOS 4 güncellemesini sunacağını duyurdu. Çinli şirketin açıklamasına göre, yaklaşık dört yıl önce tanıtılan Huawei P30 ve Mate 20 serisi, 2024'ün ilk çeyreğinde yeni HarmonyOS sürümünü almaya başlayacak.

Teknoloji devi, Çin pazarındaki P30 ve Mate 20 modellerinin aslında daha önce duyurulan yükseltme programında yer almadığını, ancak kullanıcılarına hoş bir sürpriz yapmayı tercih ettiklerini belirtti. P30 modeli 2019 yılında piyasaya sürülürken, Mate 20 ise 2018'de kullanıcılarla buluştu. Günümüzde Mate 60 ve P60 gibi yeni modellerin varlığını düşünürsek, her iki seri de akıllı telefon dünyasında birkaç nesil geride kalmış durumda.

HarmonyOS 4, önceki sürüme kıyasla bir dizi yeni özellik ve iyileştirmeyi beraberinde getiriyor. Gelişmiş Ark Engine sayesinde daha hızlı performans sunuyor. Özelleştirilebilir kilit ekranları, genişletilmiş widget desteği ve Dinamik Ada'ya benzeyen "Canlı Pencere" özelliği gibi önemli güncellemeler bulunuyor.

HarmonyOS 4.0 bir süredir kullanımda ve kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmekte. Çinli şirket, yeni sürümün sadece bir ay içinde 10 milyon cihaza yüklendiğini duyurdu. Daha önce, yeni yapının kullanıma sunulmasının hemen ardından ilk iki hafta içinde 5 milyon cihaza kurulduğunu açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet