Huawei Kullanıcılarına Müjdeli Haber Sonunda Geldi

Huawei birçok kapsamlı özelliği ve kendi bünyesinde yer alan yenilikçi adımları sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilen telefonlar arasında yer alıyor.

Yayınlanma:
Huawei Kullanıcılarına Müjdeli Haber Sonunda Geldi

Son gelen habere göre Huawei marka cep telefonu kullanan kişilerin artık Google Play Store’u kullanma imkânı olduğu belirtildi. GBox vasıtası ile kullanımında artık engel bulunmayan Google Play Store Huawei marka cep telefonlarında da işleyen bir sistem olarak yer alacaktır.

Son gelen güncelleme sayesinde kullanıcılar tarafından merakla beklenen özellik sonunda geldi. Google Play Store birçok akıllı telefonda bulunan ve uygulamaların indirilmesinde işlev gören sistemlerden birisidir. Yeni gelen güncelleme sürümü sayesinde Huawei cep telefonlarında artık GBox ile Google Play Store’dan istenilen uygulamalar rahatlıkla indirilecektir. Bu kapsamlı özellik sayesinde herhangi bir karışıklık oluşmadan sistemi çalışması da sağlanmış olacaktır.

Erişim Tamamen Açılıyor

Google Play Store’a erişim GBox aracılığı sayesinde Huawei marka cep telefonlarında sorunsuz olarak açılması planlanıyor. Son güncelleme olan 1.5 sürüm tamamlayan Huawei marka akıllı cep telefonu kullananlarda resmi web sitesi üzerinden işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlandığı belirtildi. Yüklü uygulamalar olarak telefonlara gelmesi beklenen Google Play Store üzerinden kullanıcılar kendi adlarına rahatlıkla hesap açabilir.

Bu şekilde aktif olarak indirimi sağlanan Google Play Store uygulama mağazası içinden erişilir bir kaynak olarak kullanımı sağlanıyor. Bulunduğu ikonun taşınması ile istenilen yerde kullanılma imkânı tanınan Google Play Store ile ilgili bazı özelliklerin ise halen kullanıma açılmayacağı yeni güncelleme ile beraber ifade edildi. Satın alımlara uygulama indirilmesine rağmen halen erişimin sağlanamayacağı da Huawei tarafından kullanıcılarına bildirildi.

Web Sitesinden Rahatlıkla İndirme Kolaylığı

Google Play Store uygulama üzerinden indirimi sağlandıktan sonra kullanıcılar kendi adlarına özel hesap açabilir. Bu sayede istenilen içeriklere kolaylıkla erişimin sağlanmasının hedeflendiği de Huawei tarafından ifade edilmişti. Kullanıcılara alternatif bir mağaza deneyimi sunan GBox sayesinde Huawei artık çok önemli bir yerde bulunan Google Play Store’a erişimde sorun yaşanılmayacağını da belirtti. Birçok Android özellikli içeriğin bu sistem üzerinden indirildiğinin bilinmesi ve Huawei’nin yeni güncellemesi kullanıcıları oldukça heyecanlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet