Huawei Oldukça İddialı Bir Akıllı Telefonla Geliyor! Geri Sayım Başladı!

Huawei, heyecan verici bir tasarım konsepti ile dikkat çeken yeni bir cihaz olan Nova 12 Pro'yu tanıtmaya hazırlanıyor. Bu model, Huawei'ye özgü Kirin 9000s işlemci ile güçlendirilecek ve özellikle ilginç bir tasarıma sahip olacak.

Yayınlanma:
Huawei Oldukça İddialı Bir Akıllı Telefonla Geliyor! Geri Sayım Başladı!

Nova 12 Pro'nun render görselleri, cihazın dikkat çekici tasarımını ortaya koymakta. Özellikle çift selfie kamerası ile ön plana çıkan bu cihaz, kullanıcıların yaratıcı fotoğraf ve video çekimlerine olanak tanıyacak gibi görünüyor. Kirin 9000s işlemcisi, Nova 12 Pro'nun yüksek performans ve işlem gücü sunmasını sağlayacak. Diğer yandan cihazın uydu bağlantısının bulunması ise diğer bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Nova 12 Pro’ya Dair Dikkat Çeken Detaylar

Huawei, dünya çapında büyük yankı uyandıran Mate 60 serisinden sonra, orta-üst segmente hitap edecek yeni bir model üzerinde çalışıyor. Bu yeni akıllı telefon, Huawei Nova 12 Pro adını taşıyor ve resmi lansman öncesinde render görselleri ortaya çıktı.

Huawei Nova 12 Pro, çift selfie kamerasıyla dikkat çekiyor. İddialara göre, bu telefon, 60 Megapiksel çözünürlüğünde çift ön kamera kurulumuna sahip olacak. Her iki selfie kamera da ekrana entegre edilmiş şekilde bağımsız çalışacak. Arka kısımda ise üç farklı lensi barındıran oval bir kamera modülü bulunuyor. Bu modülde en üstte 50 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açılı/makro lens ve 50 Megapiksel telefoto sensör yer alıyor. Aralarında bir LED flaş da bulunuyor.

Huawei Nova 12 Pro'nun gücünü Kirin 9000s yonga setinden alması bekleniyor. Bu 5G bağlantısını destekleyen işlemci, daha önce Mate 60 serisinde de kullanılmıştı. Cihazın ayrıca 120Hz yenileme hızına sahip bir OLED ekranla geleceği ve 100W hızlı şarj desteği sunan 4500mAh bataryayla donatılacağı söyleniyor. En önemlisi, uydu bağlantısını destekleyerek HarmonyOS 4 işletim sistemiyle kutudan çıkabileceği iddiaları da dolaşıyor.

Huawei'nin Pro modelinin yanı sıra temel Nova 12'yi de piyasaya sürmesi bekleniyor. Temel varyantın Kirin 830 yonga setiyle orta seviyede konumlandırılacağı düşünülüyor. Henüz lansman tarihi açıklanmasa da bu yeni modellerin yıl sonunda tanıtılması muhtemel görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet