Huawei P70 Bir İlke İmza Atıyor!

Huawei, P70 serisi akıllı telefonlarında kamera teknolojisinde önemli yenilikler yapmaya hazırlanıyor. Sektördeki sızıntılar, seride 1 inçlik Sony IMX989 sensörünün kullanılacağını gösteriyor. Ayrıca, 5G desteğinin de bu seride yer alması bekleniyor.

Yayınlanma:
Huawei P70 Bir İlke İmza Atıyor!

Huawei'nin piyasadaki rekabetini artırmak için çalışmaları devam ederken, yaklaşmakta olan P70 serisi hakkında yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Sektördeki sızıntı kaynaklarından alınan bilgilere göre, P70 serisi, kamera konusunda dikkate değer yenilikler getirecek. Bu seride, 1 inç boyutundaki Sony IMX989 sensörünün kullanılması planlanıyor. Ayrıca OmniVision OV50H sensörlerinin de test edildiği belirtiliyor.

Huawei P70 Serisinde Yeni Kamera Teknolojisi

Digital Chat Station gibi güvenilir kaynaklar, Huawei'nin P70 serisinde 1 inçlik Sony IMX989 sensörünü en az bir modelde kullanmayı planladığını ifade ediyor. Hangi modelde bu sensörün kullanılacağı henüz netleşmese de, P70 modelinin bu özelliği barındıracağı öngörülüyor. Diğer modellerde kullanılacak görüntü sensörleri hakkında ise henüz detaylı bir bilgi bulunmuyor.

huawei-1536x806.jpeg

5G Teknolojisi ve Tanıtım Tarihi

Huawei'nin 5G teknolojisi üzerindeki çalışmaları devam ediyor. Son zamanlarda tanıtılan Mate 60 serisinde bu teknolojiyi kullanmaya başlayan şirketin, P70 serisinde de 5G desteğini sunması bekleniyor. P70 serisinin tanıtım tarihi konusunda kesin bir bilgi olmasa da, serinin 2024'ün ilk yarısında piyasaya sürülmesi öngörülüyor. Huawei'nin bu yeni serisi, hem kamera teknolojisi hem de 5G desteği ile pazarda dikkat çekmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Keşfet