Huawei'nin Yenilikçi Akıllı Gözlüğü Eyewear 2 Her Açıdan Dikkatleri Çekiyor!

Huawei, teknoloji dünyasına getirdiği yeniliklerle dikkat çeken Eyewear 2 adlı akıllı gözlükleri ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Yenilikçi tasarımı ve üstün özellikleri ile öne çıkan bu akıllı gözlükler, hem estetik hem de fonksiyonellik açısından beklentileri karşılıyor.

Yayınlanma:
Huawei'nin Yenilikçi Akıllı Gözlüğü Eyewear 2 Her Açıdan Dikkatleri Çekiyor!

Eyewear 2, Huawei'nin güçlü teknoloji altyapısıyla donatılmış, akıllı gözlük kategorisinde benzersiz bir deneyim sunuyor. Gözlüklerin entegre ettiği akıllı teknoloji, kullanıcılara geniş bir yelpazede özellikler sunarak günlük yaşantılarını kolaylaştırıyor.

Huawei, yeni ürün tanımında Mate 60 RS Ultimate, Watch GT 4 ve MatePad Pro 13.2'nin yanı sıra yeni akıllı gözlük modeli Huawei Eyewear 2'yi tanıttı. Barcelona'daki bir etkinlikte yapılan tanıtımda, Eyewear 2'nin Titanium Sky ve Gold Wire adında iki yeni stil seçeneği ile piyasaya sürüldüğü belirtildi. Yeni stiller, çerçevesiz, aviator ve yarı çerçeveli kare tasarım seçenekleri sunarak kullanıcılarına geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Muhteşem Gözlüğün Öne Çıkan Detayları

Titanium Sky stili, sadece 4.7 gram ağırlığındaki hafif bir β-titanyum çerçeve ile öne çıkıyor, böylece kullanıcılara hafif ve zarif bir tasarım deneyimi sunuyor. Diğer yandan, Gold Wire stilinde 18K altın kaplama ve ince bir sınır bulunuyor. Huawei, Eyewear 2'yi daha kullanıcı dostu hale getirmek amacıyla hoparlör saplarının genişliğini %20 azalttı, böylece 9.7mm genişliğe ve kuyruk ucunda %28 azalarak 8.3mm'ye sahip oldu.

Eyewear 2, sektörde bir ilk olan öne bakan çift diyafram gömme birimine sahip. Bu özellik, hoparlör genliğini %40 artırarak medya oynatma sesini %30 artırarak daha etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. Ayrıca, üçlü gürültü iptali aracı sayesinde net sesli aramalar yapma imkanı sağlıyor.

Akıllı gözlükler, gelişmiş sensörlerle donatılmış durumda. Bu, dokunmatik kontrol alanını %50 artırarak 23mm'ye çıkararak daha hassas bir kontrol sunuyor. Bağlantı ve uyumluluk konusunda, Eyewear 2, HarmonyOS ile çalışan akıllı telefonlar ve tabletlerle sorunsuz bağlantı sağlarken, Android, iOS ve Windows sistemleriyle de uyumlu.

Pil ömrü konusunda, Eyewear 2 önceki modele göre %83 daha uzun süreyle, sürekli dinleme süresi olarak 11 saate kadar dayanıyor. Konuşma süresi ise önceki modele göre iki katına çıkarak 9 saate kadar ulaşıyor. Tam şarj sadece 50 dakika sürerken, 10 dakikalık hızlı şarj ile 3 saat dinleme süresi sunabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet