iPad Pro’ya Büyük Bir Rakip! Vivo Pad 3 Bomba Gibi Geliyor!

Vivo Pad 3 ile ilgili olarak ilk bilgiler gelmeye başladı. Gücünü MediaTek Dimensity 9300 yonga setinden almakta olan bu yeni model, iPad Pro’ya rakip olacak gibi görünüyor. Efsane işlemcisi ile dikkat çekmekte olan bu tablet, şimdiden pek çok kullanıcıyı heyecanlandırıyor.

Yayınlanma:
iPad Pro’ya Büyük Bir Rakip! Vivo Pad 3 Bomba Gibi Geliyor!

Vivo, gerek akıllı telefon gerekse de tablet alanında büyük başarılara imza atan bir şirket olarak karşımıza çıkıyor. Başarılı şirket, bu kez de yeni tableti ile gündemi sallayacak. Vivo Pad 3 isim ile piyasaya gelecek olan yeni tablet, önemli teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son dönemde Snapdragon 8 Gen 3’ün büyük bir rakibi olarak görülmekte olan MediaTek Dimensity 9300’ten gücünü alacak olan bu tablet, kullanıcıların pek çok ihtiyacını cevap verebilecek bir donanıma sahip olacak.

Vivo Pad 3 Hangi Özelliklerle Gelecek?

Dimensity 9300, MediaTek tarafından geliştirilmiş olan ve TSMC’nin 4nm mimarisi üzerine inşa edilerek geliştirilmiş bir yonga seti olarak öne çıkmakta. MediaTek’in yeni amiral gemisi olan Dimensity 9300, üstün bir performans sunmakta. Geçtiğimiz ay içinde AnTuTu rekoru kırmayı başaran bu işlemci, 2 milyonun üzerinde bir puan alarak performans konusundaki iddiasını kanıtlamış oldu. Vivo’nun yeni tableti olan Pad 3’ün de üst düzey performans gösteren Dimensity 9300 ile gelmesi bekleniyor ve bu detay pek çok teknoloji severi şimdiden heyecanlandırdı.

İlerleyen süreçte piyasaya sürülmesi beklenen Vivo Pad 3’ün diğer özelliklerine dair net bir bilgi bulunmuyor, ancak bu tabletin önceki model Pad 2’nin daha iyileştirilmiş ve bir üst seviyeye taşınmış hali olacağı öngörülüyor. Bu noktada Vivo Pad 2’nin özelliklerine bakacak olursak, tabletin 12.1 inç boyutunda ve 1800x2880 piksel çözünürlüğü sunan bir LCD ekranla gelmiş olduğu görülüyor. 144 Hz yenileme hızına sahip olan ve 600 nit parlaklık sunmakta olan bu ekran, aynı zamanda HDR10 teknolojisine de sahip.

Vivo Pad 2’in arka tarafından çift kamera yer alıyor. Bu çift kameradan birisi, 13 Megapiksel ultra geniş açılı ana kamera, diğeri ise 2 Megapiskel makro lens. Tabletin ön yüzünde ise 8 Megapiksel çözünürlüğüne sahip ön kamera yer almakta. Vivo Pad 3’ün bu özellikleri aşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet