iQOO 12 Serisi Hakkında Söylenenler Doğru Değilmiş! İşte Serinin Asıl Özellikleri

iQOO 12 serisi hakkındaki söylentiler, teknoloji dünyasını heyecanlandırmış olsa da ortaya çıkan yeni bilgilerle bu söylentilerin yalanlanmış oldu. Bu yeni seri, V2307A ve V2239A model numaralarıyla 3C veri tabanında kısa bir süre önce görüldü ve bu serinin özellikleri hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı.

Yayınlanma:
iQOO 12 Serisi Hakkında Söylenenler Doğru Değilmiş! İşte Serinin Asıl Özellikleri

iQOO, özellikle performans odaklı akıllı telefonlarıyla tanınan bir marka ve iQOO 12 serisi de bu geleneği sürdürmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da bu yeni seriyle ilgili elde edilen veriler, oldukça iddialı bir ürünün karşımıza çıkacağını göstermekte.

iQOO 12 Serisi Hakkında Ortaya Çıkan Önemli Detaylar

Uzun bir süredir merakla beklenen iQOO 12 serisinin tanıtımına sayılı günler kala, bazı özellikler ve detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu yeni seriyle ilgili daha önce ortaya atılan söylentilerin yanlış olduğunu gösteren yeni bir rapor, kullanıcıları hem şaşırttı hem de meraklandırdı.

iQOO 12 serisi, son olarak V2307A ve V2239A model numaralarıyla 3C veri tabanında görüldü. Bu verilere göre, telefonlar oldukça etkileyici bir 120W hızlı şarj desteği sunacaklar. İddialara göre, iQOO 12 Pro modeli ayrıca 50W kablosuz şarj özelliğine sahip olacak ama standart iQOO 12 modelinin bu özelliği desteklemeyeceği belirtiliyor. Batarya kapasitesi açısından ise standart modelin 5.000 mAh, Pro modelinin ise 5.100 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Bu serideki önemli bir detay ise önceki Pro modellerinde 200W hızlı şarjın yer almasına rağmen, iQOO 12 Pro modelinde 120W hızlı şarjın kullanılacak olması.

Teknik özelliklere bakıldığında, iQOO 12 serisinin oldukça güçlü bir donanıma sahip olacağı görülüyor. Standart model, 1,5K çözünürlüğe, 144 Hz yenileme hızına, 3000 nit tepe parlaklığa ve 2160 Hz PWM karartmaya sahip 6,78 inç OLED bir ekrana sahip olacak. Ayrıca bu modelde ekran içi parmak izi tarayıcısı da bulunacak. İşlemci olarak Snapdragon 8 Gen 3 kullanılacak ve LPDDR5x RAM ile UFS 4.0 depolama alanı sunulacak.

Serinin kamera özellikleri de oldukça iddialı. Her iki modelde de OIS destekli 50 Megapiksel birincil sensör, 50 Megapiksel ultra geniş lens ve 3x optik yakınlaştırma ve 100x'e kadar dijital yakınlaştırmayı destekleyen 64 Megapiksel telefoto lens bulunacak.

iQOO 12 serisinin Çin'de 7 Kasım'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Global tanıtım tarihleri hakkında ise şu an için net bilgi yok. Bu yeni seri, teknoloji tutkunları ve akıllı telefon kullanıcıları arasında büyük bir merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet