iQOO Neo 8 Yeni Varyantı İle Geliyor! 16GB RAM ve 1 TB Çok Daha Ucuz

Çinli teknoloji şirketi iQOO, Neo 8 modelinin 16GB RAM ve 1TB depolama alanı sunan yeni varyantı duyurdu ve fiyatını açıkladı. Cihazın fiyatının bu kadar düşük olması ise görenleri şaşırtmayı başardı.

Yayınlanma:
iQOO Neo 8 Yeni Varyantı İle Geliyor! 16GB RAM ve 1 TB Çok Daha Ucuz

iQOO Neo 8, güçlü bir akıllı telefon olarak bilinmekte. Cihaz, bu kez de 16GB RAM ve 1TB depolama ile kullanıcılara daha fazla performans ve daha geniş bir depolama kapasitesi sunacak. Ancak asıl dikkat çeken şey ise bu yeni varyantın fiyatı oldu. iQOO Neo 8'in 16GB RAM + 1TB varyantının fiyatının beklenenden ucuz olması pek çok kişiyi şaşırttı. Bazı kişiler ise fiyatın bu kadar uygun olmasının ardında bir sebep araştırıyor.

iQOO Neo 8’in Öne Çıkan Detayları

Bu senenin başlarında iQOO, Çin pazarına 16 GB RAM ve 512 GB depolama kapasitesine sahip iQOO Neo 8 modelini sunmuştu. Şimdi de şirket, bu modelin daha yüksek kapasiteli bir versiyonunu piyasaya sürüyor. Bu yeni versiyon, 16 GB RAM'e sahipken depolama alanını 1 TB'a yükseltti. Bu güncellenmiş versiyon, yaklaşık iki hafta önce JD.com üzerinde ön siparişe sunuldu ve fiyatı yaklaşık 342 Dolar olarak belirlendi. Konu ile ilgili en çok dikkat çeken nokta ise piyasaya ilk sürülen versiyonun fiyatının yaklaşık 505 Dolar olması.

iQOO Neo 8 1 TB versiyonu, teknik özellikleri bakımında diğer versiyonlarla aynı olan bir cihaz. Fiyat farkı sadece daha yüksek RAM ve depolama kapasitesinden kaynaklanmakta.

iQOO Neo 8, 6.78 inç büyüklüğünde 1.5K AMOLED bir ekrana sahip. Bu ekran, 2800x1260 piksel çözünürlüğe sahip ve 144Hz yenileme hızı sunmakta. Telefon, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile güçlendirilmiş. Bu yonga seti, oyun sırasında enerji tüketimini %14.2 oranında azaltmak için vivo V1+ çip ile işbirliği yapıyor. Telefon, LPDDR5X RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama seçenekleri sunuyor. Ayrıca ısıyı etkili bir şekilde dağıtmak için 5002mm² VC buhar odası, grafit ısı dağılımı ve 9 sıcaklık sensörü bulunmakta. Cihaz, kutudan Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor ve Origin OS 3 arayüzü ile geliyor. Cihazda 5G bağlantı seçeneği bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet