Merakla Beklenen Oppo A38 Modeli Satışa Çıktı! İşte Dikkat Çeken Özellikler

Çin merkezli teknoloji devi Oppo, Oppo A38 modeli ile piyasadaki rekabeti kızıştırıyor ve kullanıcıların dikkatini üzerine çekiyor. Bu özel akıllı telefon, etkileyici özellikler sunarken aynı zamanda fiyat performans açısından da oldukça cazip bir seçenek olması bekleniyor.

Yayınlanma:
Merakla Beklenen Oppo A38 Modeli Satışa Çıktı! İşte Dikkat Çeken Özellikler

Oppo A38, kullanıcıların gerek günlük ihtiyaçlarını karşılama, gerekse de profesyonel olarak kullanılma konusunda çeşitli özellikler ile donatılmış gözüküyor. Diğer yandan bu yeni akıllı telefonun fiyat performans açısından cazip bir seçenek sunması da beklentiler arasında yer alıyor.

Çin merkezli teknoloji şirketi Oppo, son olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde Oppo A38 akıllı telefonunu tanıttı. Telefonun tüm özellikleri, resmi Oppo UAE web sitesinde ayrıntılı bir şekilde listelenmiş durumda. Ancak, şirket henüz bu cihazın fiyatını ve kullanılabilirliğini açık bir şekilde duyurmuş değil.

Oppo A38 ‘in Dikkat Çeken Özellikleri Neler?

Oppo A38, 163.74 x 75.3 x 8.16mm boyutlarında ve 190 gram ağırlığında grülüyor. 6.56 inç IPS LCD ekranı, HD+ çözünürlükle (720 x 1612 piksel) gelirken, 90Hz yenileme hızına sahip ve doğrudan güneş ışığında bile 720 nit parlaklık sunar. Bu ekran ayrıca %100 DCI-P3 ve %100 sRGB renk gamlarını destekler. Su damlası şeklindeki çentiği sayesinde ekran-gövde oranı %89.90'dır.

Ön tarafta 5 megapiksel bir selfie kamerası bulunurken, arka tarafta 50 megapiksel ana kamera (f/1.8 diyafram açıklığı ve otomatik odaklama desteği), ve 2 megapiksel bir portre kamerası yer alır. Hem ön hem de arka kameralar 30fps hızında 1080p video kaydı yapabilir.

Cihaz, gücünü Helio G85 yonga setinden alır ve 4 GB RAM ile desteklenir. Ayrıca, 5,000mAh kapasiteli bir bataryaya sahiptir ve 33W SuperVOOC hızlı şarj desteği sunar. Dahili depolama alanı 64 GB'dır ve microSD kart yuvası ile genişletilebilir. Diğer özellikler arasında çift SIM, 4G VoLTE, Wi-Fi, GPS, USB-C portu, 3.5mm kulaklık girişi ve yan monte edilmiş bir parmak izi sensörü bulunur.

Oppo A38'ın fiyatı hakkında herhangi bir bilgi henüz paylaşılmış değil, ancak cihazın Parlayan Siyah ve Parlayan Altın renk seçenekleriyle sunulacağı bilinmekte. Cihazın bu ay içinde Hindistan dahil birçok Asya ülkesinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet