OnePlus 12’den Dikkat Çekici ve Cezbedici Özellikler

Çin merkezli teknoloji şirketi OnePlus’ın merakla beklenen yeni telefonu OnePlus 12 modeline dair bazı yeni özellikler ortaya çıktı. Cihaz yeni özellikleri ile kullanıcılarına oldukça güzel ve farklı deneyimler sunacak gibi görünüyor.

Yayınlanma:
OnePlus 12’den Dikkat Çekici ve Cezbedici Özellikler

Ortaya çıkan son özellikler, OnePlus 12'nin teknolojik yeniliklerle dolu bir cihaz olacağına işaret ediyor ve şirket, bu yeni cihazı ile kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. OnePlus 12'nin diğer özellikleri ve lansman tarihi hakkında daha fazla bilgi ise merak içinde bekleniyor. Çinli teknoloji şirketi OnePlus, kullanıcılarına sunacağı yeni özelliklerle dikkat çekmeyi şimdiden başarıyor.

OnePlus 12’ye Dair Önemli Detaylar

OnePlus 12'nin lansman tarihi giderek yaklaşırken ve bu yeni telefon hakkında pek çok heyecan verici detay da gün yüzüne çıkıyor. Bu yılın başından itibaren OnePlus 12 ile ilgili birçok bilgi paylaşıldı, ancak son sızıntılara göre bu cihaz, kullanıcı deneyimini yükselten bazı önemli özelliklere sahip olacak.

Güvenilir bir kaynağa göre OnePlus 12, USB 3.2 portuyla gelecek. Ayrıca kablosuz şarjda 50W hızını destekleyecek. Önceki model olan OnePlus 11, USB 2.0 portuna sahipti ve kablosuz şarj özelliği sunmuyordu. Bu, OnePlus'ın amiral gemisi telefonlarının Samsung'un benzer modelleriyle kıyaslandığında eksik kalan bir özelliğiydi.

Aynı kaynak, OnePlus 12'nin kızılötesi sensörle donatılacağını ve periskop kamerasının bu modele dahil edileceğini de belirtiyor. Ayrıca daha önceki bir sızıntıda cihazın toz ve suya dayanıklılık için bir IP sertifikasına sahip olabileceği de dile getirilmişti. Ancak bu konuda kesin bir bilgi henüz gelmedi.

Teknik özelliklere geldiğimizde ise OnePlus 12, 120Hz LTPO OLED ekran, 3000 nit parlaklık seviyesi ve QHD+ çözünürlük görmekteyiz. Cihazda yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 kullanılacak. Ayrıca LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama desteği sunacak.

Kamera konusunda da oldukça iddialı olan bu telefon, Hasselblad tarafından ayarlanmış bir üçlü kamera sistemi sunacak. Bahsi geçen sistemde OIS destekli 50MP'lik bir Sony IMX966 sensör yer alıyor. Ayrıca cihazda 48MP Sony IMX581 ultra geniş açılı kamera ve 64MP OmniVision OV64B 3x periskop kamera da yer almakta. Tüm bu özelliklere ek olarak cihaz, 5,400 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak ve 100W hızlı kablolu şarjı destekleyecek. OnePlus 12'nin bu güçlü özellikleri, kullanıcılar için oldukça dikkat çekici görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet