Oppo A2 Pro'nun Netleşen Tasarım ve Teknik Detayları Heyecan Yaratıyor!

Çin merkezli teknoloji şirketi Oppo'nun son ürünü olan A2 Pro, tasarımı ve teknik özellikleriyle ilgili önemli sızıntılarla gündeme geldi. Bu sızıntılar, cihazın neye benzediği ve hangi özellikleri taşıdığı konusunda önemli ipuçları sunuyor.

Yayınlanma:
Oppo A2 Pro'nun Netleşen Tasarım ve Teknik Detayları Heyecan Yaratıyor!

Birkaç gün önce Oppo'nun A2 modelinin bu hafta sonu tanıtılacağına dair spekülasyonlar ortaya çıkmıştı. Bugün, Oppo resmi olarak bu iddiaları doğruladı ve ürünün tanıtım tarihini ve ana özelliklerini açıkladı.

İşte A2 Pro’nun Öne Çıkan Özellikler

Oppo A2 Pro’da ürünün görsellerine bakıldığında, cihazın deri bir arka yüzey ve büyük bir kamera modülü ile geldiği görülüyor. Bu tasarım, Huawei Mate 50 Pro'ya benzerken, Oppo Find X6 Pro'dan farklı bir tasarım sunuyor. Cihaz, kullanıcılara kahverengi, siyah ve mor olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunacak. Mor seçenek, diğerlerinden farklı olarak cam veya plastik bir arka panele sahip olacak.

A2 Pro'nun gücünü MediaTek'in Dimensity 7050 yonga seti sağlayacak ki daha önce Dimensity 1080 olarak biliniyordu. Bu yonga seti, aynı zamanda Realme 11 Pro ve Redmi Note 12 Pro serilerinde de kullanılıyor. Cihaz, büyük bir 5.000mAh kapasiteli batarya ve 67W hızlı şarj desteği ile gelecek. Oppo'ya göre, bu batarya 4 yıl kullanımın ardından bile kapasitesinin %80'in üzerinde olacak. Eğer batarya performansı bu iddia edilen seviyenin altına düşerse, Oppo ücretsiz bir değişim sunacak.

oppo-a2-pro-150923-1.jpeg

Cihazın diğer özellikleri de China Telecom'un ürün kütüphanesinde listelendiğinden bilinmekte. Oppo A2 Pro, 2412 x 1080 piksel çözünürlüğünde, 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç delikli kavisli OLED bir ekrana sahip. Ekranın içinde parmak izi okuyucu bulunuyor. Cihazın kalınlığı 7.99mm ve ağırlığı 190 gram. Geniş bir kamera modülüne sahip olmasına rağmen, sadece 64MP ve 2MP olmak üzere iki kamera bulunuyor. Ön tarafta ise 8MP'lik bir kamera mevcut. Cihazın bellek seçenekleri 8GB + 256GB, 12GB + 256GB ve 12GB + 512GB olarak belirlendi. Bu versiyonların fiyatları sırasıyla yaklaşık olarak 290$, 315$ ve 345$ olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet