Oyun Tutkunları Dikkat! Asus ROG Phone 8 Ultimate Tam Bir Canavar

Oyun tutkunlarını heyecanlandıracak yeni bir cihaz gündemde. Asus ROG Phone 8 Ultimate, Geekbench veri tabanında ASUS_AI2401_D model numarasıyla belirlendi. Mobil oyun dünyasının öncü isimlerinden biri olan Asus ROG Phone ailesine ait bu yeni üye, performans testinde kendini gösterdi.

Yayınlanma:
Oyun Tutkunları Dikkat! Asus ROG Phone 8 Ultimate Tam Bir Canavar

Mobil oyun denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Asus ROG Phone ailesi, heyecan verici bir yenilikle karşımıza çıkıyor. ASUS_AI2401_D model numarasına sahip olan Asus ROG Phone 8 Ultimate, Geekbench veri tabanında performans testine tabi tutuldu. Bu test, cihazın gücünü ve performansını ortaya koymakta. Asus ROG Phone 8 Ultimate, mobil oyun tutkunları için harika bir deneyim sunmak üzere tasarlanmış gibi görünüyor. Yeni üye, hem özel tasarımıyla hem de yüksek performansıyla dikkat çekiyor.

Yeni Cihazın Performans Puanı ve Teknik Detayları

Asus ROG Phone ailesinin heyecanla beklenen yeni üyesi için geri sayım resmi olarak başladı. Cihazın özellikleri hakkında bugüne kadar çok fazla sızıntı olmamıştı. Bu nedenle takipçiler, cihazın performansı ve özellikleri konusunda merak içindeydi. Ancak son gelişmelerle birlikte Asus ROG Phone 8 Ultimate, performans testinde kendini göstererek akıllardaki soru işaretlerini br nebze olsun azalttı.

ASUS_AI2401_D model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıkan Asus ROG Phone 8 Ultimate, tek çekirdekli testlerden 2,235 ve çok çekirdekli testlerden 7,098 puan elde etti. Bu sayede cihazın bazı teknik özellikleri netleşmiş oldu.

Cihazda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi kullanılacak. Qualcomm'un TSMC iş birliğiyle ürettiği bu işlemci, 4 nm teknolojisiyle tasarlanmış ve içinde 1 adet 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 3 adet 3.2 GHz ARM Cortex-A720, 2 adet 3.0 GHz ARM Cortex-A720 ve 2 adet 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdekleri bulunmaktadır. Aynı zamanda, yeni yongada Ray Tracing destekli Adreno 750 grafik birimine de yer verilmektedir.

Geekbench listesine göre cihaz ,24 GB RAM ile donatılmış durumda ve kutudan çıkar çıkmaz Android 14 işletim sistemini çalıştırıyor olacak. Şu an için cihazla ilgili ortaya çıkan bilgiler bu kadarla sınırlı, ancak ilerleyen günlerde cihazla ilgili daha çok bilgi gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet