Redmi 12 Teknoloji Severlerden Oldukça Büyük İlgi Topluyor!

Redmi'nin son dönemde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlardan biri olan Redmi 12, teknoloji tutkunlarının ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor. Bu yeni model, hem özellikleri hem de tasarımıyla akıllı telefon meraklıları arasında büyük bir heyecan yaratıyor.

Yayınlanma:
Redmi 12 Teknoloji Severlerden Oldukça Büyük İlgi Topluyor!

Redmi 12, kullanıcılarına yüksek performans ve günlük kullanımda rahatlık sunmayı hedefliyor. Özellikleri ve tasarımı ile öne çıkan Redmi 12, akıllı telefon meraklılarının dikkatini çekmeye devam ediyor ve uygun fiyatıyla da ekonomik bir seçenek sunuyor. Redmi'nin bu yeni modeli, teknoloji dünyasında büyük bir etki yaratmaya devam ediyor. Çıktığı ilk günden bu yanan rağbet gören akıllı telefon, satış rekorları kırmaya da devam etmekte.

Hindistan'da uygun fiyatlı Redmi akıllı telefonlara olan ilgi bir kez daha gözler önüne serildi. Yeni çıkan Redmi 12 5G modeli, satışının ilk gününde ülkede en çok satan 5G telefon unvanını kazandı. Şimdi ise 4G modeliyle birlikte büyük bir başarı daha elde edildi. Xiaomi'nin alt markası olan Redmi tarafından paylaşılan bilgilere göre, Redmi 12 serisi telefonlar Hindistan'da sadece 28 gün içinde tam bir milyon adet sattı.

Satış Rekorları Kıran Telefonun Dikkat Çeken Özellikleri

Redmi 12 5G, Xiaomi'nin alt markası Redmi'nin son bütçe dostu telefonlarından biri olarak dikkat çekiyor. Redmi 12 akıllı telefonları, özellikle fiyatlarına göre oldukça etkileyici özellikler sunuyor. 6.79 inç FHD+ ekranı, 90Hz yenileme hızını ve 550 nit zirve parlaklığına sahip. Cihazın içinde Qualcomm Snapdragon'ın 4. nesil 2. jenerasyon yonga seti mevcut. Ayrıca cihaz 5,000mAh pil ile desteklenmekte. Bu pil, 18W hızlı şarjı destekliyor. Arka tarafta ise 50MP'lik çift kamera kurulumu bulunuyor, ön tarafta ise 8MP'lik bir selfie kamerası yer alıyor.

4G modeli, aynı ekran özelliklerini paylaşıyor ancak MediaTek Helio G88 12nm işlemci ve Mali-G52 2EEMC2 GPU ile güçlendirilmiş. Bu modelde de 50MP ana kamera bulunurken, 8MP ultra geniş açı lens ve 2MP makro sensörü de mevcut. Ön tarafta, video aramaları ve selfie çekimleri için 8MP'lik bir kamera bulunuyor. Redmi 12 4G, 18W hızlı şarjı destekleyen büyük bir 5,000mAh pil ile donatılmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet