Redmi Note 13 Serisinin Merakla Beklenen Detayları Ortaya Çıkıyor

Redmi, son dönemde Note serisi modelleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Redmi Note 13 Serisinin Merakla Beklenen Detayları Ortaya Çıkıyor

Xiaomiui tarafından yayımlanan bir rapor, yaklaşan Redmi Note 13 serisinin dikkat çekici özelliklerini ve kod adlarını açıkladı. İşte bu önemli gelişmelere dair detaylar…

Kod Adları ve Olası Pazarlama İsimleri

Raporda, beş farklı Redmi Note 13 modelinin kod adları ve olası pazarlama isimleri açıklandı. Ancak önceki raporun yanlış olduğu ortaya çıktı. Önceki rapora göre Sapphire, Gold, Zircon ve Garnet kod adlı cihazlar, sırasıyla Redmi Note 13 4G, Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 Pro (ve Note 13 Pro+) ve Redmi Note 13 Turbo olarak tanıtılmıştı.

Garnet Modelinin Doğru İsmi

Yeni bir rapor, Garnet modelinin aslında Note 13 Turbo olmayacağını belirtiyor ve bu cihazın orta segmentte bir Snapdragon yonga setiyle geleceğini ortaya koyuyor. Henüz hangi Snapdragon yonga setinin kullanılacağına dair kesin bilgi yok, ancak cihazın performansının Redmi Note 12 4G veya Redmi Note 12 Pro 4G'ye benzer olabileceği söyleniyor. Bu nedenle bu cihazın Redmi Note 13 Pro 4G olarak adlandırılması bekleniyor. Ancak diğer özellikler hakkında net bilgi bulunmuyor.

indir.webp

Redmi Note 13 Pro+ Modeli İle Heyecan Devam Ediyor

Redmi, bu ay içinde Çin'de tanıtılacak olan Redmi Note 13 Pro+ modelini resmi olarak duyurdu. Bu model, güçlü bir MediaTek Dimensity 7200-Ultra yonga seti ve özel bir versiyon olan 200-megapiksel Samsung HP3 kamera sensörü ile dikkat çekiyor. Cihazın diğer özellikleri ise 120Hz yenileme hızına sahip, 6.67 inç kavisli kenarlı FHD+ AMOLED ekran, ekrana entegre parmak izi okuyucu, 5,120mAh kapasiteli ve 120W hızlı şarj desteği bulunan bir pil içeriyor. Ayrıca cihazın ön tarafında 16-megapiksel, arka tarafında ise 200-megapiksel + 8-megapiksel + 2-megapiksel olmak üzere üçlü kamera kurulumu bulunuyor.

Redmi Note 13 serisi ile ilgili detaylar merakla beklenirken, Redmi'nin Note 13 Pro+ modeli, teknoloji meraklılarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu yeni serinin tüm özelliklerini ve modellerini görmek için yaklaşan tanıtımı sabırsızlıkla bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet