Seda Sayan Sosyal Medya Sahnelerinde: Sevgilinin Gözünden Yeni Paylaşımı!

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın son sosyal medya paylaşımı büyük ilgi uyandırdı!

Yayınlanma:
Seda Sayan Sosyal Medya Sahnelerinde: Sevgilinin Gözünden Yeni Paylaşımı!

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın son sosyal medya paylaşımı büyük ilgi uyandırdı! Sosyal medyanın gözde isimlerinden biri olan Sayan, yüzüne uyguladığı ilginç filtreyle çarpıcı bir paylaşım yaptı. Aynı zamanda 25 yaş farkla evlendiği eşi Çağlar Ökten ile mutlu bir ilişki sürdüren Sayan, aşk dolu anlarını da takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. "Sevgilimin Gözünden" notuyla yayınladığı fotoğrafı, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük konuşma yarattı. Seda Sayan'ın renkli dünyasına katılmak için sosyal medya hesabını takip edin ve son gelişmelerden haberdar olun!

Ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medyanın nabzını tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ta sürpriz bir nikahla gündeme gelen Sayan, bu sefer yüzüne uyguladığı filtreyle dikkat çekti. İşte Seda Sayan'ın "Sevgilimin Gözünden" notuyla paylaştığı çarpıcı kare!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten: Aşk Dolu Bir Evliliğin İkilisi

Seda Sayan ve 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten, Nisan 2022'de gerçekleşen nikahlarıyla şaşırtıcı bir çift oluşturdu. Bu mutlu evlilikleri, sosyal medyada aşk dolu paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

"Sevgilimin Gözünden" Seda Sayan: Filtrenin Gücü!

Seda Sayan'ın son paylaşımı, 3.5 milyon takipçisiyle dikkatleri üzerine çekti. Yüzüne uyguladığı filtreyle fark yaratan Sayan, bu özel anı "Sevgilimin Gözünden" notuyla paylaştı ve kalp emojisiyle taçlandırdı.

Sosyal Medya Kullanıcılarının Gözünden Seda Sayan

Ünlü sanatçının yorumlara kapattığı bu çarpıcı pozu, sosyal medya kullanıcılarının diline düşmekten kurtulamadı. Kimileri yaşına rağmen harika göründüğünü vurgularken, bazıları filtre kullanımının fazla olduğuna işaret etti.

Seda Sayan'ın sosyal medya hesabı, takipçileri arasında büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Sosyal medyanın renkli dünyasında Seda Sayan'ı takip etmeye devam edin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet