Sony Teknoloji Gündemini Sarsmaya Hazırlanıyor! Şimdiye kadarki en iyi gürültü önleyici kulaklığını tanıttı

Sony, son dönemdeki ürün yenilikleri ve teknoloji dünyasındaki varlığıyla dikkat çekiyor ve şimdi de yeni bir cihazı tanıtmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Sony Teknoloji Gündemini Sarsmaya Hazırlanıyor! Şimdiye kadarki en iyi gürültü önleyici kulaklığını tanıttı

Teknoloji devi Sony, son dönemde yenilikçi ürünleri ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor ve bu başarısını sürdürmeye de kararlı görünüyor. Sony, şimdiki büyük çıkışını da yeni bir cihazla gerçekleşmeye hazırlanıyor.

Sony, Hindistan pazarında heyecan uyandıracak yeni bir tam kablosuz kulaklık modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin duyurusunda kulaklığın adı net bir şekilde belirtilmemiş olsa da, paylaşılan tanıtım görseli, bu yeni cihazın Temmuz ayında küresel olarak tanıtılan WF-1000XM5 modeli olabileceğini gösteriyor.

Sony'nin teaser görselinde, "Sony tarafından #TheBestSilence ne zaman gerçekleşir?" ifadesi yer alıyor. Beklenen tam kablosuz kulaklık, 27 Eylül'de saat 14.00'te resmi olarak tanıtılacak. Tanıtım etkinliği, Sony'nin resmi YouTube kanalından canlı olarak izlenebilecek. Teaser görselde, siyah bir yüzey ve altın renginde bir halka görünüyor; bu halkanın hoparlör olabileceği düşünülüyor.

Sony’nin Yeni Kulaklığının Öne Çıkan Özellikleri

Sony WF-1000XM5'in, Hindistan için özel versiyonunun, küresel versiyonuyla aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Bu kulaklıklar, kullanıcının kulağına tam olarak oturan ergonomik bir tasarıma sahip. Ses kalitesi açısından, Dynamic Driver X ile donatılmış olan bu kulaklıklar, LDAC ve DSEE Extreme teknolojileri sayesinde yüksek ve orijinal ses kalitesi sunuyor. Ayrıca, 360 derece ses deneyimi sunan ve baş hareketlerine göre sesi ayarlayabilen bir baş izleme teknolojisi bulunuyor.

Sony WF-1000XM5, aktif gürültü engelleme özelliği ile geliyor ve bu özellik üç mikrofon kullanarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca, yapay zeka tabanlı gürültü azaltma algoritması ve kemik iletimi sensörü ile net ve doğal sesli aramalar yapılmasını sağlıyor. Rüzgarın sesini azaltan bir özellik sayesinde açık havada yapılan aramalarda rüzgarın etkisi minimize ediliyor. Kulaklığın pil ömrü 8 saat olarak belirtilirken, şarj kutusuyla bu süre 16 saate çıkıyor. Diğer özellikler arasında çok noktalı bağlantı, konuşma algılama ve Spotify, Apple Music gibi uygulamalar için destek yer alıyor.

Amerika'da 299 dolar fiyat etiketiyle satılan Sony WF-1000XM5'in Hindistan fiyatını öğrenmek için bir hafta daha beklememiz gerekecek. Sony'nin bu yeni kulaklığı, teknoloji meraklıları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet