Tecno Spark 20 Pro Pek Çok Güçlü Yönü İle Dikkat Çekiyor!

Tecno'nun yeni akıllı telefonu olan Spark 20 Pro gelişmiş özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu yeni cihazın özellikleri ve detayları artık gün yüzüne çıkmış durumda.

Yayınlanma:
Tecno Spark 20 Pro Pek Çok Güçlü Yönü İle Dikkat Çekiyor!

Tecno Spark 20 Pro, akıllı telefon pazarında, görece uygun fiyatlı bir seçenek sunmayı hedefliyor. Kullanıcılar için bütçe dostu bir seçenek olarak görülen olan bu telefon, güçlü performansıyla da dikkat çekiyor. Cihazın en dikkat çekici özelliklerinden biri, büyük bir 4900 mAh bataryaya sahip olması. Bu özellik, kullanıcıların telefonlarını daha uzun süre kullanmalarını sağlayacak ve gün boyu şarj endişesi yaşamamalarını mümkün kılacak. Diğer yandan Spark 20 Pro, 12 GB RAM ile donatılmış durumda ve bu da çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde yönetme yeteneği sunuyor. Telefon böylece uygulamalar arasında hızlı geçişe imkan tanır ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunar.

Tecno Spark 20 Pro’ya Dair Öne Çıkan Ayrıntılar

Son dönemde piyasada adından sıkça söz ettiren Tecno, yeni modeliyle FCC’de (Federal İletişim Komisyonu) yer aldı. Bugün itibariyle, Tecno Spark 20 Pro'nun bazı dikkat çekici özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı.

Tecno, yakın bir süre önce ülkemizde uygun fiyatlarla sunulan Camon serisini tanıtmıştı. Şimdi ise Spark 20 serisi içinde yer alacak olan Tecno Spark 20 Pro modeli gündeme geldi. KJ6 model numarasıyla liste üzerinde belirli özellikleri gözler önüne serilen Spark 20 Pro'nun en çarpıcı özelliği, 4900 mAh kapasitesinde bir batarya taşıyor olması.

Spark 20 Pro, 12 GB RAM bellek ile güçlendirilmiş durumda. Böylece telefon, hızlı ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor. Dahili depolama kapasitesi ise 256 GB olarak görülüyor. Cihazın boyutlarına baktığımızda ise 169 x 77 x 9 mm olduğunu görüyoruz.

İşlemci konusunda elimizde net bir bilgi bulunmasa da alt modeli olan Spark 20'nin MediaTek Helio G85 işlemcisi ile geleceği biliniyor. Dolayısıyla Spark 20 Pro'nun bu işlemciye benzer ya da daha güçlü bir işlemciyle geleceği tahmin ediliyor.

Tasarım açısından ise sızdırılan görsellere bakılırsa, cihazın ince ve uzun bir yapıya sahip olduğu gözüküyor. En dikkat çeken detay, kamera bölümünde karşımıza çıkıyor. Tecno'nun Spark 20 Pro modelinde kamera tasarımının iPhone'un yeni Pro modellerine benzediği görülüyor. Hatta LED flaşın yerleşimi dahi iPhone ile benzerlik göstermekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet