Twitter Yani Yeni Adıyla X Kullanıcılara “Beğeni Gizleme” Özelliğini Sunuyor!

Dünyaca ünlü girişimci Elon Musk tarafından sahip olunan sosyal medya devi Twitter, son dönemde gerçekleştirdiği güncellemelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yenilikçi adımlarıyla tanınan platform, yeni ismi olan "X" ile birlikte, Premium üyelerine özel olarak beğeni gizleme özelliğini duyurdu.

Yayınlanma:
Twitter Yani Yeni Adıyla X Kullanıcılara “Beğeni Gizleme” Özelliğini Sunuyor!

Elon Musk'ın liderliğindeki Twitter, artık X adıyla anılıyor. Bu yeni dönüşüm, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor. X Premium üyeleri, beğeni gizleme özelliği sayesinde beğendikleri içerikleri kamuoyundan gizleyebilecekler. Bu da kullanıcıların daha rahat şekilde hareket etmesine olanak sağlayacak.

Artık Kullanıcılar Beğenileri Gizleyebilecek

Öncü sosyal medya platformlarından X, yenilikçi adımlarını sürdürerek abonelerini daha da mutlu etmeye devam ediyor. Platformun ücretli abonelik hizmeti olan X Premium'a sahip kullanıcılar için sunulan yeni özellik, kullanıcıların profillerindeki beğenileri gizleme yeteneği sağlayacak. Bu özellik, "Profil Özelleştirme" ayarları altında konumlanacak ve abonelere, beğenilerini istedikleri takdirde diğer kullanıcılarla paylaşma seçeneği sunacak.

X Premium, X platformunun abonelerine özel sunduğu ücretli bir hizmet ve kullanıcılar ayda veya yılda belirli bir ücret ödeyerek çeşitli avantajlar elde edebilirler. Bu avantajlar arasında reklamsız deneyim, okuma listeleri oluşturma yeteneği gibi özellikler bulunurken, yeni gelen bu özellikle birlikte X Premium aboneleri, beğenilerini paylaşma konusunda daha fazla kontrol sahibi olacaklar.

Kullanıcı Gizliliği ve Denetimi Artırılıyor

Bu gelişme, kullanıcı gizliliği ve denetimine verilen önemi vurguluyor. Beğeniler, kullanıcıların platform içerisindeki etkileşimlerini yansıtan önemli bir unsur olabilir. Ancak bazen kullanıcılar, beğenilerini diğerlerinden gizlemek isteyebilirler. Kullanıcılar, kişisel tercihleri veya özel ilgi alanlarına yönelik beğenileri diğerlerinden gizlemek isteyebilirler ve X’in bu konudaki yeniği kişiler için oldukça kullanışlı olacak gibi görünüyor.

X Premium aboneleri için sunulan beğenileri gizleme seçeneği sahip sayesinde kişiler, daha özelleştirilmiş bir deneyim fırsatı yakalayacaklar. Kullanıcıların kendilerini daha özgür bir şekilde ifade edebilmelerinin ve sadece istedikleri içerikleri paylaşabilmelerinin de önü açılmış oldu. Böylece bu durum platformun etkileşim kalitesini de artırabilir. X'in bu tür özellikleri sunarak kullanıcı deneyimini daha iyiye taşıma çabaları, sosyal medya dünyasının evrilen doğasına uygun şekilde ilerlediğini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet