Uygun Fiyatlı Telefon Arayanlar Dikkat! Infinix Hot 40 Serisi İle Geliyor!

Uygun fiyatlarla, MediaTek Helio G99 işlemciye ve 8 GB RAM'e sahip olan Infinix Hot 40 serisi telefonlar, sonunda görücüye çıktı! Google Play Console'da beliren bu yeni aile, kullanıcılara çeşitli cazip özellikler sunuyor.

Yayınlanma:
Uygun Fiyatlı Telefon Arayanlar Dikkat! Infinix Hot 40 Serisi İle Geliyor!

Infinix Hot 40, Hot 40 Pro ve Hot 40i, son teknolojiye sahip özelliklerle donatılmış yeni nesil akıllı telefonlar olarak karşımıza çıkıyor. MediaTek Helio G99 işlemcisi, bu telefonların gücünü sırtlıyor ve 8 GB RAM ile birleşerek hızlı ve sorunsuz bir performans sunuyor. Bu aile, Google Play Console'da göründüğüne göre, Android işletim sistemini temel alıyor ve kullanıcılarına geniş bir uygulama yelpazesi ve güncel özelliklerin tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Ayrıca Infinix Hot 40 serisi telefonlar, uygun fiyat etiketleriyle, bütçe dostu bir seçenek oluyor.

Infinix Hot 40 serisi, Hot 40, Hot 40i ve Hot 40 Pro modellerini içeriyor. Bu yeni aile, sertifika sitesinde kendisini göstererek meraklıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Uygun fiyatlarla sunulacak olan Infinix Hot 40 ailesi, aynı zamanda özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Yeni Serinin Önemli Özellikleri

Bütçe dostu telefonlarıyla dikkat çeken Infinix, şimdi üç yeni modelle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hot 40, Hot 40i ve Hot 40 Pro olarak adlandırılan bu yeni Infinix modelleri, Google Play Console'da görüldü. Şu an için işlemcileri, RAM bellekleri ve ekran çözünürlükleri gibi bazı temel özelliklerle tanıtılan Hot 40 ailesi, yakın bir zamanda piyasada yerini alacak.

Ortaya çıkan verilere göre, Infinix Hot 40, MediaTek Helio G88 yonga setine sahip ve bu nedenle 5G desteği sunmuyor. 8 GB RAM bellekle güçlendirilen Hot 40, Android 13 işletim sistemiyle çalışıyor ve ekranında Full HD+ çözünürlüğüne sahip, 2460 x 1080 piksel sunuyor.

Serinin en üst modeli olan Hot 40 Pro ise MediaTek Helio G99 yonga setini kullanıyor. Ancak işlemci değişikliğine rağmen yine 5G desteği sunmuyor. Hot 40 modelinde olduğu gibi, Pro modeli de 8 GB RAM bellek ve Android 13 işletim sistemi ile geliyor. Ekran özellikleri de Hot 40 ile aynı.

Hot 40i ise adından da anlaşılacağı gibi daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak seride yer alıyor. 1612 x 720 piksel HD+ çözünürlük sunacak olan Infinix Hot 40i, Android 13 işletim sistemiyle çalışıyor. İşlemci olarak UNISOC T606 kullanıyor ve 4 GB RAM belleği ile destekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet