Vivo Uygun Fiyatlı Telefonuyla Çok Konuşulacak! Vivo Y36m Yakında Tanıtılıyor!

Vivo, uygun fiyatlı yeni modeli Vivo Y36m'i piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Son dönemde oldukça dikkat çekmekte olan şirket, bütçe dostu telefon modelleri ile de sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Vivo Uygun Fiyatlı Telefonuyla Çok Konuşulacak! Vivo Y36m Yakında Tanıtılıyor!

Son dönemin hızla parlayan markalarından olan Vivo, yakın zamanda piyasaya çıkacak olan yeni akıllı telefon modelleri ile gündemde. Vivo, şimdi de uygun fiyatlı telefon seçenekleri ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Bu uygun fiyatlı model, temel özellikleriyle günlük ihtiyaçları karşılamayı amaçlarken, bütçe dostu bir seçenek sunarak geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi hedeflemekte. Vivo Y36m, hem performansı iyi ve hem de ekonomik bir telefon arayan kullanıcılar için çekici bir seçenek olabilir.

Vivo Y36m Özellikleri ve Fiyatı

Vivo'nun yeni uygun fiyatlı modeli Vivo Y36m, Çinli bir web sitesinde detaylarıyla görüntülendi. V2318A model numarasına sahip olan Y36m, hem özellikleri hem de fiyatıyla öne çıkıyor.

Sertifika sitesinde yer almakta olan bilgilere göre, Vivo Y36m 6,56 inç boyutunda bir ekranla gelecek ve 1612 x 720 piksel çözünürlük sunacak. Cihazın MediaTek Dimensity 6020 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Vivo Y36m’in 6 GB ve 8 GB RAM olmak üzere iki farklı bellek seçeneği bulunacak. Ayrıca cihaz, 128 GB ile 256 GB farklı depolama seçenekleri ile piyasaya çıkacak. 5000 mAh'lik bir batarya kapasitesine sahip olan akıllı telefon, güç düğmesi üzerinde yer alan parmak izi sensörü ile güvenli bir kullanım sunuyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra cihazın USB-C ve 3,5 mm kulaklık girişine sahip olduğu görülüyor.

Ayrıca telefon, yeşil ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile kullanıcılara sunulacak.

Vivo Y36m’in iki farklı versiyon ile piyasaya sürüleceği öngörülüyor. Bunlardan biri 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. Bu versiyon için belirlenmiş olan fiyat ise 205 Dolar fiyatında. Diğer versiyonda ise 8 GB RAM ve 256 GB depolama özelliği bulunacak ve bu cihazın fiyatı ise 246 Dolar civarında olacak. Cihazın Türkiye’deki fiyatının ise 10 bin TL civarında olması beklenmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet