Xbox PC Game Pass İlk Ay 5.90 TL: İşte Satın Alma Yöntemi!

Microsoft'un özel kampanyasıyla Xbox PC Game Pass ilk ay aboneliği 5.90 TL'ye indirildi! İşte bu avantajlı fırsattan yararlanmanın detayları.

Yayınlanma:
Xbox PC Game Pass İlk Ay 5.90 TL: İşte Satın Alma Yöntemi!

Microsoft, Türkiye'deki PC oyuncularını cezbetmek için Xbox PC Game Pass aboneliğine ilk ay 5.90 TL indirim yaptı.

Microsoft Store'da başlayan kampanya, 16 Kasım 2023 tarihinde sona erecek. Kampanya kapsamında, ilk ay 5.90 TL ödeyen oyuncular, daha sonra aylık 159 TL ödeyerek aboneliğe devam edebilirler.

Xbox PC Game Pass, 100'den fazla bilgisayar oyununa erişimi sağlayan bir abonelik hizmetidir. Bu oyunlar arasında AAA oyunları, bağımsız oyunlar ve klasik oyunlar yer alıyor.

Microsoft, son dönemde Xbox Game Pass abonelik fiyatlarına zam yapmıştı. Bu zamların ardından, PC Game Pass aboneliği, Türkiye'de en pahalı abonelik hizmetlerinden biri haline gelmişti.

Microsoft'un bu indirim kampanyası, PC oyuncularını tekrardan Xbox Game Pass'e çekmeyi amaçladığı düşünülüyor.

5.90TL'ye XBOX GAME PASS NASIL ALINIR?

1688211-jpg.webp

5.90TL'ye Game Pass'in nasıl alınacağına geçmeden önce bu fiyatın sadece 1 aylık üyelik için geçerli olduğunu belirtmek önemli. Mevcut Xbox Game Pass PC üyeleri için ise maalesef bir indirim söz konusu değil.

Oyun tutkunlarının merak ettiği bir diğer konu ise bu indirimin ne kadar süreyle geçerli olacağı. Microsoft tarafından henüz açıklama yapılmamış olup, kullanıcıların kampanyanın ne kadar zaman devam edeceği henüz belli değil.

Aynı indirimin Xbox Game Pass'in konsol ve Ultimate planları için de geçerli olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak, Avrupa'da geçerli olan 14 günlük Game Pass fiyatının 1 Euro'ya indirilmesi, Türkiye'deki fiyatlandırmayla bağlantılı olarak düşünülebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet