Xiaomi 14 Pro'ya Dair Önemli Özellikler Ortaya Çıktı!

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 14 serisinde yer alan Xiaomi 14 Pro'nun bazı temel özellikleri sızdırıldı. Teknoloji severler, ortaya çıkan detaylar karşısında, serinin tanıtımını büyük bir heyecanla bekliyor.

Yayınlanma:
Xiaomi 14 Pro'ya Dair Önemli Özellikler Ortaya Çıktı!

Xiaomi'nin son serisi olan Xiaomi 14 serisinin göz kamaştırıcı Pro modelinin gizemi yavaşça çözülüyor. Bu yeni serinin tanıtımı yaklaşırken Xiaomi 14 Pro’nun temel özellikleri sızdırıldı. Bu sızdırılmış olan özellikler, Xiaomi 14 Pro'nun beklentileri karşılayacağına ve teknoloji tutkunlarını memnun edeceğine dair önemli ipuçları sağlıyor. Bu yeni serinin ve özellikle Xiaomi 14 Pro’nun resmi tanımı merakla beklenmekte.

Xiaomi 14 Pro’nun Dikkat Çeken Detayları

Dünya çapında tanınmış Android akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, heyecanla beklenen yeni Xiaomi 14 serisini yakın bir zamanda tanıtacak. Bu serinin en çok öne çıkan modeli Xiaomi 14 Pro büyük merak uyandırıyor. Xiaomi 14 Pro'nun temel özellikleri hakkında bazı bilgilerin ortaya çıkması, heyecanı daha da arttırdı.

Xiaomi'nin 14 serisiyle ilgili bugüne kadar birçok detay ve bilgi gün yüzüne çıktı. Ayrıca şirket, bu modellerin bazı özelliklerini de zaten resmi olarak paylaştı. Bu durum, Xiaomi 14 Pro'nun heyecanını daha da artırmıştı. İlgili tanıtım materyaline göz atıldığında, bu akıllı telefonun model numarasının 23116PN5BC olduğu görülüyor. Ayrıca sızdırılan görsel, cihazın Qualcomm'a ait olan ve yakın bir zamanda duyurulması beklenen Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi tarafından destekleneceğini de gösteriyor.

xiaomi-5.webp

Xiaomi 14 Pro'nun, önceki modeli gibi IP68 sertifikasına sahip olacağı bilgisine de yer verilmiş. Bu veri, telefonun toza ve suya karşı dayanıklı olduğunu kanıtlıyor. Son olarak, bu akıllı telefonun Dolby Vision Atmos, Hi-Res ve Hi-Res Kablosuz ses özelliklerine sahip olacağı da tanıtım materyalinde yer alan bilgiler arasında.

Daha önceki sızıntılara göre ise Xiaomi 14 Pro, 1 inçlik Sony IMX989 sensörü içeren bir ana kamera ile gelecek. Ayrıca Xiaomi, yeni telefonlarında Leica tarafından üretilen lensleri kullanacak. Xiaomi 14 serisi, MIUI 15 yerine Android ve Xiaomi Vela tabanlı HyperOS üzerinde çalışacak. Bu hali ile telefon şimdiden büyük ilgi görecek gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet