Xiaomi 15 Serisi Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modeli Xiaomi 15, 2024 yılında piyasaya sürülecek. İlk sızıntı bilgilerine göre, model 120Hz yenileme hızına sahip LTPO panel ve 1400 nit tepe parlaklığı ile dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Xiaomi 15 Serisi Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin gelecek yıl tanıtması beklenen yeni amiral gemisi modeli Xiaomi 15 hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. Digital Chat Station tarafından yapılan sızıntıya göre, Xiaomi 15, Xiaomi 14 serisini takip ederek yüksek beklentileri karşılamaya hazırlanıyor.

Xiaomi 15'in Ekran Özellikleri

Sızıntılara göre Xiaomi 15, 6,36 inç ekran boyutu ile Xiaomi 13 ve 14 modellerinde olduğu gibi devam ediyor. Yeni amiral gemisi modeli, 120Hz yenileme hızına sahip LTPO panel kullanacak. Bu ekran, 1400 nit tepe parlaklık değeri ile kullanıcılarına her ortamda rahat bir kullanım deneyimi sunacak. Pil ömrü konusunda ise, bu ekran teknolojisi sayesinde %15-20 oranında tasarruf sağlanacağı belirtiliyor.

xiaomi-15-bazi-ozellikleri-ortaya-cikti-1-1536x806.jpeg

Xiaomi 15 Pro Modeli ve Özellikleri

Xiaomi 15 Pro modeli hakkında da bazı bilgiler mevcut. Digital Chat Station, 15 Pro'nun 0,6mm çerçeve kalınlığı ile Xiaomi 14 Pro'ya kıyasla daha ince bir tasarıma sahip olacağını açıkladı. Ayrıca 15 Pro modelinin 2K çözünürlüklü bir ekranla geleceği ve önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini kullanacağı bildirildi.

Bu sızıntıların doğruluğu göz önüne alındığında, Xiaomi 15 serisinin temel özellikleri netleşmiş gibi görünüyor. Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinin Xiaomi 15'te kullanılması beklenen bir durum. Xiaomi hayranları, bu yeni modelin özelliklerini merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet