Xiaomi Smart Band 8 Active Artık Her Yerde!

Xiaomi'nin son teknoloji ürünü olan Smart Band 8 Active modeli, şimdi dünya genelindeki kullanıcılara sunuluyor. Çinli teknoloji devi, bu akıllı saatle e birlikte kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Smart Band 8 Active, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Xiaomi Smart Band 8 Active Artık Her Yerde!

Bu akıllı bilezik, günlük yaşamda aktif kalmak isteyenler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Adım sayar, kalp atış hızı izleme, uyku takibi gibi birçok sağlık ve fitness özelliği ile kullanıcıların günlük durumunu takip etmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca su direnci özelliği sayesinde yüzme gibi su sporlarıyla uğraşan kullanıcılar için de ideal bir seçenek sunuyor. Xiaomi'nin Smart Band 8 Active modeli, güçlü bataryasıyla uzun ömürlü bir kullanım sunarak, günlük şarj endişelerini ortadan kaldırıyor. Akıllı telefonlarla entegre çalışabilme özelliği sayesinde, çağrıları cevaplama, mesajları kontrol etme gibi işlevlere kolay erişim sağlıyor.

Xiaomi'nin yenilikçi teknolojileriyle donatılan bu akıllı saat, kullanıcıların günlük yaşamlarını daha etkili ve sağlıklı bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyor.

Akıllı Saate Dair Öne Çıkan Detaylar

Xiaomi, bugün Endonezya'da Smart Band 8 Active'i yaklaşık 19 Dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürerek, geçen ay Avrupa pazarında tanıtılan bu modeli geniş bir kullanıcı kitlesiyle buluşturuyor. Smart Band 8 Active, aslında Redmi Smart Band 2'nin yeniden markalanmış bir versiyonu diyebiliriz. Diğer yandan bu cihaz, dikdörtgen tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.

Cihaz, 1.47 inç TFT ekran, 172 x 320 piksel çözünürlük, 450 nit maksimum parlaklık ve 247 PPI piksel yoğunluğu sunarak canlı ve parlak görseller sağlıyor. Ancak cihazda GPS konum verisinin bulunmaması dikkat çekiyor. Smart Band 8 Active, 100'den fazla saat yüzü ve geniş özelleştirme seçenekleri sunarak kullanıcılarına kişiselleştirme imkanı tanıyor. 210mAh pil kapasitesiyle tam şarjda 14 güne kadar bekleme süresi sunan cihaz, manyetik şarj ile sadece 120 dakikada şarj olabiliyor.

Cihaz, 50'den fazla spor moduyla çeşitli aktiviteleri takip etmeyi mümkün kılıyor. Ayrıca, kalp atış hızı monitörü, SpO2 takipçisi, uyku takipçisi, kadın sağlığı takipçisi ve stres seviyesi ölçümü gibi temel sağlık izleme özelliklerine sahip olarak, kullanıcıların sağlık durumunu kapsamlı bir şekilde izlemelerine olanak tanıyor.

Xiaomi Smart Band 8 Active'i kullanmak için Mi Fitness uygulamasının akıllı telefonlarda yüklü olarak yer alması gerekmekte.. Cihaz, Android 8.0 veya iOS 12.0 ve üstü cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor. 5ATM suya dayanıklı bir şekilde tasarlanmış olan cihaz, dayanıklı ve uzun ömürlü bir yapıya sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet