Xiaomi'den eski telefonlara müjde: HyperOS güncellemesi geliyor

Xiaomi, bütçe dostu Redmi Note 12 4G modelini HyperOS işletim sistemi ile güncelliyor. Bu güncelleme, cihaza yeni özellikler ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Yayınlanma:
Xiaomi'den eski telefonlara müjde: HyperOS güncellemesi geliyor

Xiaomi'nin bütçe dostu akıllı telefonu Redmi Note 12 4G, Android tabanlı yeni işletim sistemi HyperOS ile güncelleniyor. Bu güncelleme, cihazı daha işlevsel ve kullanıcı dostu hale getirerek, kullanıcılara farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. HyperOS, öncelikle Xiaomi'nin amiral gemisi Xiaomi 14 modellerinde kullanıma sunulmuştu ve şimdi Redmi serisinin orta seviye cihazlarına da geliyor.

hyperos-hangi-cihazlara-gelecek.webp

HyperOS Güncellemesi Test Aşamasında

Çin kaynaklarından alınan bilgilere göre, Redmi Note 12 4G için geliştirilen HyperOS, şu anda test aşamasında. Testler, OS1.0.1.0 etiketli HyperOS yapıları ile gerçekleştiriliyor ve güncellemenin yakın bir tarihte kullanıcılara sunulması bekleniyor. Aralık ayında HyperOS Pilot Tester programındaki kullanıcılara öncelikle sunulacak olan güncelleme, birkaç ay içinde küresel çapta tüm Note 12 modellerinde kullanıma açılacak.

Redmi Note 12 4G, 6.67 inç FHD+ 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 685 işlemci, 4/6/8 GB LPDDR4x RAM ve 128/256 GB UFS 2.2 dahili depolama özellikleriyle dikkat çekiyor. Türkiye pazarında 8-10 bin TL civarında bir fiyatla satışa sunulan bu cihaz, HyperOS güncellemesiyle daha da güçlenerek kullanıcılara yeni bir akıllı telefon deneyimi sunmayı vaat ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet