Yeni Huawei Nova 11 SE Modelinin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı!

Huawei Nova 11 SE'nin tasarımı sonunda resmi olarak gün yüzüne çıktı. Bu merakla beklenen telefonla ilgili heyecan verici bazı yeni bilgiler de gün ışığına çıktı. Tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekecek olan Huawei Nova 11 SE, uygun fiyatıyla da beklentileri karşılamaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Yeni Huawei Nova 11 SE Modelinin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı!

Huawei Nova 11 SE, göz alıcı bir tasarıma sahip olacak. Zarif ve modern çizgilerle donatılmış olan bu cihaz, estetik açıdan göz dolduracak. İnce çerçeveler, büyük ekran, ve şık bir arka panel, kullanıcıların dikkatini çekecek tasarım özellikleri arasında bulunuyor. Telefonun teknik özelliklerinin ve donanımının da etkileyici olması bekleniyor. Huawei'nin güçlü işlemcilerinden biriyle donatılan Nova 11 SE’nin hızlı ve sorunsuz bir performans sunması da beklenmekte. Tüm bunların yanı sıra, piyasaya göre uygun fiyatıyla Huawei Nova 11 SE, bütçe dostu bir seçenek olarak da görülebilir. Kaliteli tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken bu telefon, kullanıcıların bütçelerini aşmadan yüksek performanslı bir cihaza sahip olmalarını sağlayacak gibi görünüyor.

Uygun Fiyatlı Cihazın Öne Çıkan Detayları

Huawei'nin orta segmentteki Nova serisine yakında katılacak olan yeni model, Huawei Nova 11 SE olarak adlandırılıyor ve son raporlar, bu telefonun tasarımını öne çıkarıyor. Huawei Nova 11 SE, keskin köşelere, dairesel bir kamera dizilimine ve delikli ekran tasarımına sahip olacak. Önceki model olan Nova 10 SE ile karşılaştırıldığında, ufak tefek değişiklikler olduğunu belirtmekte fayda var. Cihaz, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip 6.67 inçlik bir FHD+ OLED ekranla geliyor. Yüksek ekran ve gövde oranı beklenirken, bu akıllı telefon 10 bit renk desteği de sunacak.

huawei-nova-11-f-nova-material.jpg

Cihazdaki işlemci ile ilgili olarak ise kesin bir bilgi olmasa da, iddialara göre geçmişte piyasaya sürülen 4G bağlantısı sunmakta olan ve 2.4 GHz hızlarında çalışan bir Kirin yonga kullanılacak. Ayrıca cihaz, 8 GB RAM'e sahip olacak ve depolama seçenekleri arasında 256 GB veya 512 GB dahili depolama bulunacak.

Ön tarafta, 32 Megapiksel selfie kamerası bulunacak ve arkada ise 108 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açı lens ve 2 Megapiksel yardımcı sensör içeren üçlü bir kamera kurulumu yer alacak.

Model, 4.500 mAh'lik bir pil taşıyacak ve 66W hızında şarj olabilecek. Bu telefon kutudan çıkar çıkmaz Harmony OS 4.0 işletim sistemi ile geliyor. Fiyat açısından ise 200-250 dolar arasında bir etiket bekleniyor. Bu cihazın Kasım ya da Aralık aylarında tanıtılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet